Eu beau 2 litri, adica exact atata cat trebuie. E benefica pentru a nu te deshidrata( daca te deshidratezi ti se crapa pielea, parul nu mai arata prea sanatos si iti apar cosuri).
Pai eu de 2 luni beau cita 3-4 l de apa pe zi, e normal sa imi mai apara cosuri?
Bine, iti mai poate aparea cate un cos, asta e, dar nu trebuie sa te ingrijorezi. E absolut normal, dar daca bei putina apa iti apar si mai multe, si nu vrei asta.
Pai mie imi apare cite unul in fiecare zi, eu am sa beau si mai departe apa... poate ca e din cauza ca practic asta de foarte putin timp si nu de 4-5 luni, planuiesc azi sa ma dau cu miere caci ea scoate cosurile de sub piele la suprafata si poate asa o sa scap
E bine sa bei cat mai multa apa in continuare, rau nu are cum sa-ti faca. La varsta aceasta e foarte normal sa-ti apara cosuri. Daca totusi continua sa-ti apara e bine sa incerci niste produse speciale pentru acnee de la Avon, mie imi fac foarte bine. Bafta
Eu folosesc, dar problema e ca ele imi apar imi priele si apoi se dezvolta.
inainte de incepe a bea apa, am avut foarte multe, dar vad ca ele cu timpul dispar, sper sa dispara complet.
eu numai cind le scot le usuc.
Fii sigura ca ele cu inaintarea in varsta vor disparea, nu trebuie sa te stresezi prea tare. Eu nu ti-as recomanda sa le scoti, pentru ca risti sa iti ramana cicatrice, si aia nu mai dispare. Cea mai buna metoda ar fi un corector de culoarea pielii tale.
Eu mi le scot cu o ustensila de care se folosesc si cosmetologii si sa-ti spun cinstit nu am nici o cicatrice...
Eu sunt sigura ca ele degraba o sa treaca pentru ca aapa incepe sa-si faca efectul, aveam tenul uscat, dar deja trece uscaciunea asa ca totul e bine!
Daca le scoti cu o ustensila speciala si nu cu degetele, atunci e foarte bine. Continua sa bei multa apa, vezi si tu ca e benefica
Da,sa speram ca in curind nu voi mai avea
Asta sigur se va intampla
Hey fetelor.si eu obisnuiam sa beau putina apa pe zi, dar am rasfoit saptamana trecuta cartea unui doctor-reinvata sa gatesti.e a lui doctor menci(cu libertatea pentru femei retete)....si am gasit acolo ca scria ca trebuie sa bem opt pahare de apa pe zi-2litri..de atunci chiar ma chinui sa beau mai multa apa pe zi si ma simt si mai bine. incercati si voi trucul de a bea un pahar de 250ml pe ora.intra apa mai usor
Dr. Menci relanseaza, intr-un format mai mic, usor de manuit, cartea "Reinvata sa gatesti. Carte de bucate sanatoase" este disponibila timp de o luna, in perioada 1 iunie – 1 iulie 2012, la toate chioscurile de presa, impreuna cu suplimentul Libertatea pentru femei - Retete, la un pret de 11, 99 lei. Va asteptam sa gatim impreuna preparate gustoase si sanatoase!
Dr. Menci relanseaza, intr-un format mai mic, usor de manuit, cartea "Reinvata sa gatesti. Carte de bucate sanatoase" este disponibila timp de o luna, in perioada 1 iunie – 1 iulie 2012, la toate chioscurile de presa, impreuna cu suplimentul Libertatea pentru femei - Retete, la un pret de 11, 99 lei. Va asteptam sa gatim impreuna preparate gustoase si sanatoase!