anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi credeti ca as putea avea apendicita deci nu am nicun sintom nici cand apas in partea dreapta nu ma doare doar cateodata parca simt ceva( nu e durere) poate ca gandul ca as avea ca am auzit la cineva ca a facut apendicita si credeam ca e dureros dar dupa cate am vaz nu e dureros doar dupa operatie mai doare... oricum ce simt eu nu dureaza cam 1-3 sec si dispare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca ai.eu am avut peritonita(la7ani)(apendicita in forma grava)si simptomele...nu ma mai puteam tine pe picioare, iti era rau, dar nu te durea burta.deci nu ai.

4 răspunsuri:
| bulin a răspuns:

Nu cred ca ai apendicita.

| IrinaDelia a răspuns:

Pai depinde de situatie, dar daca spui ca n-ai nici un simtom nu ar trebui sa-ti faci griji.In partea apendicitei te mai doare daca faci prea mult efort sau te fortezi prea mult(ex:alergari, exercitii fizice etc.). FUNDA? :*

| TheSuprem a răspuns:

Eu ma refer nu cand apas simt ceva cand stau asa normal cateodata simt

| TheSuprem a răspuns:

OK asa mi-a zis si mama i-am zis si a zis ca ar trebui sa ma simt rau sa vomit abia sa ma tin pe picoare ok mersi