| Goddessss a întrebat:

Voi cum ați slăbit?
Jur ca eu nu mai suport. Nu mai suport sa vad oameni care mănâncă fast food si porcarii si nu au nici pe dracu si eu care mănânc ok, încerc sa mănânc cat mai echilibrat si fac sport minim 40 de minute si nu reușesc sa slăbesc.
Am ținut niște diete de la nutriționist am avut rezultate, dar m-am îngrășat dublu decât aveam înainte sa merg. Da era si vina mea, pentru ca am revenit cumva la obiceiurile mele vechi. Exista o modalitate de evitare a efectului eu-eu?
Dietele practic trebuie sa fie practic un regim pe toată viata?
eu nu mai înțeleg nimic...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
35 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns (pentru aXy99):

Vezi ca e nevoie de un deficit caloric de 7700 kcal pentru a slabi 1 kg de grasime. Deci, e nevoie de rabdare.

| relian a răspuns (pentru Goddessss):

Ok daca esti fata ce mai conteaza.Sa iti zic ceva.Ai fost vreodata indragostita?
Cand esti foarte indragostita daca ai fost sau o sa fii sa observi ca o sa slabesti.
Sau daca ai o suparare f mare la fel slabesti brusc,asta pentru ca no sa maninci aproape mai nimic,dar nu patesti nimic.
Iara daca nu maninci nu exista sa te ingrasi nu ai de la ce,doara nu te ingrasi de la aer laughing
Nu ai nici o chestie pe acolo,singura chestie ce o ai este in capul tau.
Sportu nu te face sa slabesti,ba dimpotriva te mareste,iti mareste masa musculara nicidecum sa slabesti.
Si inca odata iti zic nu conteaza ce maninci,conteaza CAT maninci,deci nu conteaza calitatea mancarii, sa spui mancarea mai nu stiu cum ingrasa ailanta nu, fals, si mancare cruda sa maninci daca e mult te ingrasa.
Sa slabesti aproape de normal, deci aproape, trebuie sa nu mai maninci deloc cel putin o luna de zile laughing sau aproape de loc

| Goddessss explică (pentru relian):

Da, am fost îndrăgostită extrem de tare. Hormonii mei dădeau petrecere prin creier.
gen la modul cu dopamină vreo 3 luni din septembrie pana in octombrie.
?

| ruben77 a răspuns:

Inseamna ca ai slabit repede si corpul tau nu sa obisnuit cu kg tale si cand ai lasat dieta ai pus dublu pe tine findca corpul ta a tras mai mult de la tine. O asemenea problema am avut si eu, mai exact aveam aproape 100 de kg ai nu prea puteam slabi, am incercat multe diete dar degeaba tot aceleai kg am facut si sport dar la fel, pana intr-o zi cand m-am intalnit cu un prieten care inainte era la fel de gras ca mine si mi-a sugerat niste pastile (asa le zicea el) am incercat si eu si am ajuns sa slabesc 20 de kg in 2 luni foarte usor fara dieta sau sport, eu iti sugerez sa incerci ca sigur nu o sa fii dezamagit. Sunt putin mai scumpe dar merita si inca ceva eu nu le mai folosesc de o luna ca am ajuns unde am vrut si nu m-am ingrasat de loc am pus in schimb mai multa masa musculara. Eu iti sugerez sa incerci o luna sunt sigur ca o sa slabesti

| ruben77 a răspuns (pentru ruben77):

Acestea sunt https://bit.ly/2Ynrsgr