anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi dacă ați avea depresie gravă ați avea curaj să purtați un tricou ce scrie pe el am depresie sau anxietate și să ieșiți așa în oraș? Sau sa puneți o poza pe Facebook gen cu depresie

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu e vorba de curaj; gestul ala nu e tocmai inteligent. Indiferent prin ce stari as trece, nu as scrie asta pe tricou, ori pe Facebook.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu. Într-un fel, te definește ceea ce îmbraci. Nu-i cazul să expui acest lucru. Știi cum zic unii: "nu-i de ajuns ca e prost, dar mai si semnalizează!" E mai bine să eviti. Poartă și tu tricouri cu mesaje mișto, fiindcă sunt atâtea...

| Wr3nch a răspuns:

Nu ca unii il iau la mema si dupa fac glume.

| Frank51 a răspuns:

De ce as face asta lol laughing

| RKBlue a răspuns:

Daca ai depresie mergi la psiholog si terapeut, nu incerci sa te pui in lumina reflectoarelor prea mult.
Unii pare ca nu inteleg ce e anxietatea.
O persoana care sufera de anxietate nu va iesi cu un tricou care sa iasa prea mult in evidenta, apai unul pe care sa scrie ca au anxietate.
Nu rezolvi nimic daca pui niste poze...
Trebuie sa rezolvi sau sa incerci sa rezolvi anumite probleme personale ca sa iti fie bine, nu sa faci poze sau sa porti un tricou.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

| Carolina1972 a răspuns:

Toti ati intrat in depresie in carantina asta?

| Bruno92 a răspuns (pentru Carolina1972):

Nu eu o am de multi ani