| DaciaRomania a întrebat:

Voi dați atenție la eticheta nutriționala de pe ambalajul unui produs alimentar? La ce anume?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Utilizatoare123 a răspuns:

Cantitatile de carbohidrati, zahar si fibre. Caut sa aiba putini carbohidrati, pentru ca aceia cresc indicele glicemic, la fel si zaharul. Iar fibrele sunt bune pentru digestie, cu cat mai multe, cu atat mai bine.

8 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Logic. Cantitatea de sare si zahar în special, apoi ingredientele la chestii pe care le iau prima data.

| haileewatson a răspuns:

De obicei ma uit la cantitatea de zahar si proteine

| doctorandus a răspuns:

Dap, daca e mancare, sa nu contina zahar, ca nu-mi place mancarea dulce. In schimb ciocolata, inghetata si gem mananc.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, la calorii si la cantitatea de zahar

| GabiDumitrescu a răspuns:

Depinde ce iau. Caloriile nu ma intereseaza, dar cantitatea de grasimi si zahar, da. Restul le cam stiu oricum - sare, proteine, in principiu.

| J0B0MAT a răspuns:

Da, eu caut să aibă ingrediente cât mai naturale, deloc sau cât mai puțini E-uri, mai puțini carbohidrați.

| Simpatic a răspuns:

Sare,zahar, grasimi happy

| ReddY25 a răspuns:

Da

Întrebări similare