| AlexisLexisLexi a întrebat:

Voi faceti exercitii sau mancati sanatos daca da scrieti cateva din exercitiile pe care la faceti si cateva din mancarurile pe care la mancati! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alistair a răspuns:

@Happiness Ai facut o greseala ca ai scos ciocolata din dieta, documenteaza-te mai mult despre ea si vezi cat de mult te ajuta. Cu painea iarasi ai gresit, ai nevoie de ea dar in cantitati mai mici, alune la fel.

2 răspunsuri:
| Happiness_8100 a răspuns:

Exerciti:Fac multe abdomene, flotari si fac incalzirea pe care o facem la scoalabig grin
Mancare:pai am exclus total ciocolata, mancarea prajita, cascavalul, painea(daca chiar nu pot mananc neagra, si in cantitati mici)alunele si mancarurile fast-food! Dimineata mananc cereale intergrale si fructe, la pranz ce imi face mama(si ai mei mananca dietetic)iar la cina ceva usor(depinde ce prefer la momentul respectiv).

Succes:*

| Roberta00 a răspuns:

Flotari, abdomene, genoflexiuni
Mancare de cartofi, supa, sarmale(acum de sarbatorihee hee), dimineata numai lapte cu cereale sau paine prajita cu dulceata de gutui, mai multe nu imi vin acum in minte toate

Dar degeaba faci exercitii daca bagi in tine ca sparta.
Mananca mai putin din fiecare, painea alba sa fie eliminata si in locuita cu cea graham,