| AndreeaCr a întrebat:

Voi la ce solutii apelati cand simtiti ca va ia raceala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Limonada cu miere, gargara cu apa calda si sare, supe si daca nu merge nimic ma dau pe teraflu.

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Mierea naturala, portocale, banane nu prea apelez la medicamente

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fervex pentru raceala si gripa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O partida de sex salbatic.

Dezintegreaza orice raceala.

Trupul se aprinde la 40 de grade laughing

| Juviia a răspuns:

Nu apelez din prima la pastile, beau ceaiuri si "prostioare" d-astea.

| ALGator a răspuns:

Primele zile nimic. Nu se iau antibiotice deloc pentru ca raceala e provocata de virusi. In rest, corpul lupta singur si il putem ajuta cu ceva odihna.
Daca pare ca nu dispare sau se complica se merge la medic.

| Mayhem666 a răspuns:

Astept sa imi treaca de la sine, si daca vad ca nu trece, sau se inrautateste, apelez la pastile. Dar de obicei trece de la sine. Incerc sa nu bag prea multe pastile in mine, ca oricum nu am un sistem imunitar prea bun.

| Florentina9210 a răspuns:

Theraflu+Strepsils.

| neutrino a răspuns:

Seara o baie fierbinte cu sare, apoi iau aspirina si paracetamol. Sambata si duminica prefer o tuica buna, fiarta. Nu stiu ce varsta ai si-mi cer scuze daca esti minora, dar eu sunt major si imi permit cel mai eficace tratament (si nu este o gluma): aspirina saracului!

| MissxD a răspuns:

Adica nu cand incepe raceala, ci doar cand simti ca va incepe in curand, daca nu vei face ceva. Eu iau o zi paracetamol (dimineata si seara) si gata + nu umblu cu gatul gol sau fara sosete

| OoBunnyoO a răspuns:

Paracetamol si ceai fierbine cu lamaie si miere. Si odihna, evident.

mira
| mira a răspuns:

Nurofen,gripa.