| AvalohAlyn a întrebat:

Voi reușiți să aveți o alimentație și o viață sanatoasa? Eu nu prea, tentațiile culinare sunt multe.Si trebuie să slăbesc.Off

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când o să mă las de fumat și o să scap de 2-3 lucruri foarte stresante din viața mea, da. happy
În ceea ce privește alimentația, nu mai mănânc 3 ciocolate, 10 sandwich-uri, 5 înghețate, 2 tuburi de pringles și o sticlă de cocacola în jumătate de oră de la vârsta de 15 ani, acum, mănând sănătos. happy
O shaorma o dată la o lună, cred că-i sănătoasă și aia. happy

| Michaeel a răspuns:

Cu cea mai mare stima, dar dacă mai mănânci dulciuri sau fastfood nu înseamă ca nu ai o alimentație sănătoasă. Cand le mănânci în continuu, atunci e alimentație nesănătoasă. Din când în când, mai merge câte-o shaorma laughing

| Mosotti a răspuns:

Eu mananc si sanatos si nesanatos, doar sa nu ma ingras, atat am grija, daca vrei sa slabesti mananca orice dar sa ai deficit caloric, de ex daca ai 1000 minus, dau 4 kile pe luna jos.