Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 26 Decembrie 2024 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
De vreo 4 zile am scurgeri vaginale cu sange sângele este mai deschis și este așa prin secreție și am abdomenul ft tare și puțin umflat
Am tras 6 fumuri dintr- un joint cu marijuana și în momentul în care m- am drogat am simțit cum corpul meu se deconecta din suflet, iar apoi am avut halucinații. A doua zi încă am efecte. Ați ...? (mai mult)
Buna, am o imagine cu o radiografie pulmonara, si daca cineva cu experienta m- ar putea sa ajuta sa inteleg daca exista sau nu vreo problema care reiese din imaginea respectiva, as aprecia mult! Va ...? (mai mult)
Ce soluții am pentru a creste in inaltime? Ce suplimente ce sport? Am 1.55 la 16 ani
Am 16 ani 1.55 Ce suplimente sa iau pentru a creste in inaltime? VA ROGG
Ce sa fac sa scap de candidoza? Am 14 ani Nu știu sigur dacă este candidoza dar de ceva timp mi se umfla labii ma super mănâncă uneori ma scarpin pana curge sânge. iar de câteva zile mi s- a umflat...? (mai mult)
Salut la toți, vin cu o nouă întrebare la voi pentru ca nu știu ce poate fii! este vorba de niște răni la o mâna, sub degetul mare am niște copci și în palmă am o gaură care curge din când...? (mai mult)
Bună seara am nevoie urgent de un sfat și diagnosticare, Iubitul meu are 17 anii părinți lui sunt despărțiți nu are card medical de sănătate, este singur cu frații lui, mereu când încep ...? (mai mult)
Salut acum câteva zile am avut un accident din care a urmat o plagă cu 12 copci sub degetul mare de la mâna dreaptă, plus câteva răni pe degete, vreau să știu de ce când las mâna în jos pe ...? (mai mult)
știe cineva de ce mă doare rana unde am copci? să fie ca am forțat mâna sau ca am stat cu ea la frig?
Am niste simptome ciudate de 2 zile. E perioada craciunului si nu o sa pot merge la doctor momentan. Debutul din prima zi a venit, cu un lichid care imi curgea dintr- o nara des, adica lichid sub...? (mai mult)
Ce cremă sau soluție aș putea să folosesc pentru un colț de unghie care s- a inflamat? Am un colț la unghia mare de la picior și l- am zgândărit iar acum s- a inflamat. Am pus spirt și Baneocin...? (mai mult)
Am cateva intrebari Avand in vedere ca am 18 ani in cat timp ma recuperez de la o circumcizie partiala? In cat timp o sa pot merge fara sa ma deranjeze? Si intrebarea pe care mi o pun mereu, cand o...? (mai mult)
Buna seara, cum reincarc un vape vozol 800 care mai are lichid doar ca nu mai are baterie? (nu are mufa de incarcare). Multumesc! (craciun fericit)! (nu stiu sa aleg categoria)
Bună seara TPU am o întrebare vă rog să- mi răspundeți sora mea care e în Germania are un bebe de 3 luni el s- a născut cu o malformație mi- a zis ca are ceva apă în testicule și puta lipită...? (mai mult)
M-am lovit de uscătorul de rufe în stomac. Lovitura nu a fost puternica dar după câteva secunde am simțit înțepături în zona stomacului. Este posibil să am hemoragie interna de la lovitura?
Pastile efervescente cu vitamine sunt bune?
Buna ziua, am o geana care nu vrea sa mai iasa din ochi, am incercat de multe ori sa o scot si din pacate nu se mai poate. Daca ma duc la spitalul de urgenta Elias, este adevarat ca nu platesc consultatia? ...? (mai mult)
Buna! Cei care ați avut hemoroizi interni, ceea ce cred că am eu, cât v- a costat consultația la medic și ce intervenție vi s- a făcut? Am scaun cu sânge deja de 2 zile și îmi este foarte frică,...? (mai mult)
Masturbarea dăunează ceva?
URGENT! Puteti sa dati cu hate, sa ziceti ce vreti, dar macar unu va rog ajutati- ma, m- am culcat la 12 si m- am trezit la 2, de 4 ore tusesc incontinuu, a inceput si sa ma doara in piept, sa am...? (mai mult)
Mi a întârziat 2 sap am 14 ani sunt virgina
Bună seara TPU! Am și eu o întrebare. Unei rude de alea mele în vârstă de 53 de ani ( femeie ) i- a curs sânge din sânul stâng. Care poate fi cauza acestei scurgeri de sânge?( menționez ca ...? (mai mult)
Atacurile de panica cum le pot stăpâni ajutor, de la un timp le am foarte des anume când cu corpul meu nu este cv în regulă când mă stresez sau când fac un efort fizic și amețesc încep să ...? (mai mult)
Buna. Am o intrebare pentru cele care au luat medicamentul Actonel, pentru osteoporoza. A-ti avut reactii adverse?
Buna! Imi puteți recomanda ceva pentru îngrășat? Am incercat de toate si nu ma ajuta la nimic, nu stiu ce sa mai fac! Multumesc!❤️❤️
ATENTIE! Am cateva zgarieturi recente pe brat aproape de umar si de cateva ore a inceput sa ma doar bratul din ce in ce mai tare si imi amortesc varfurile degetelor, pe net zice ca poate fi atac de cord,...? (mai mult)
Buna. Ieri am fost la unghii, si cand mi- a taiat cuticula mi- a curs sange. Grija mea cea mare, de care nu mai pot dormi acum, e ca daca instrumentele ei nu sunt dezinfectate bine. Salonul e ingrijit...? (mai mult)
Salutare, am o mică problemă și aș vrea să știu dacă cineva îmi poate da un răspuns sau un sfat..De ceva timp am dureri în partea dreaptă(în zona apendicelui) Am avut o săptămână în care...? (mai mult)
Buna! Am 21 de ani si fumez de la 15 cu mici pauze. Saptamana trecuta marti am fost la un chef unde am baut, am cantat si am fumat. A doua zi am avut un deranj la nivelul gatului cand inghiteam in...? (mai mult)
Exista vreo metoda sa nu te mai inalti sau sa scazi din inaltime? Urasc ca sunt inalta, am 1 75 si ma simt de 2 metri. Faptul ca iubitul meu e cu 2 cm mai scund sau par eu mai inalta ma face sa ma urasc...? (mai mult)
De ce ma doare câteodată sternul? țin sa menționez ca nu am nicio problema la inima sau vreo arsura la stomac. S ar putea sa ma doară din cauza coloanei?
De ceva timp am o frica in mine, ma tem foarte tare de accidente, de boli, de lovituri si de batai gen ma tem sa patesc ceva rau, sa ma imbolnavesc, ma tem sa mi se sparga vreo vena de sange la cap...? (mai mult)
Bună seara, am o nelămurire, la ora 14 am luat pastila anticoncepțională yasmin, iar la ora 18 am avut un singur scaun moale, ( nu lichid ) este posibil să fi afectat pastila?
Buna TPU, in special doamnelor si fetelor! Sa incep cu inceputul, eu cam dintotdeauna am avut menstruatia destul de neregulata, uneori imi venea si la 20 de zile, alte ori si la 50. Din luna august,...? (mai mult)
Bună! Îmi cade părul excesiv de mult și nu mai știu ce să fac, am luat forcapil însă nu m-a ajutat. Îmi puteți recomanda ceva?
Buna ziua! Sunt diagnosticat cu fiere leneșă. Medicul mi- a recomandat Menzima 10000 sau Kreon 10000 Enterolactis 10 plicuri buvabile Essentin și Buscopan.Credeti ca dacă iau aceste pastile pot stopa...? (mai mult)
Buna TPU. In special doamnelor si fetelor. Sa incep cu inceputul, eu cam dintotdeauna am avut menstruatia destul de neregulata, uneori imi venea si la 20 de zile, alte ori si la 50. Din luna august,...? (mai mult)
Ce aș putea sa fac sa îmi treacă tusa in 2 zile ieri mă apucat și marți trebuie sa plec cu steaua și poate nu îmi trece ce ar trebui sa fac urgent
Salut la toți, acum câteva zile am suferit un accident, mai pe scurt am palmă drepte bubuită (nu este nimic grav îi mulțumesc lui dumnezeu) dar am 12 copci langa degetul mare+ câteva răni pe degete,...? (mai mult)
Buna! Știți unde pot găsi sea moss gel in Romania? Din cate m-am uitat este doar pe amazon...
Ma confrunt din luna mai cu candidoză recurenta. O sa zic sincer. Eram elevă și nu aveam bani sa merg la un ginecolog decât dacă ii ceream mamei mele și nu am vrut sa fac asta ptc deși candidoză...? (mai mult)
Credeti ca cu Essentin pentru protejarea ficatului și Enterolactis Buvabil în apa și regim alimentar strict îmi vor trece durerile de burta de fiere? Am fiere leneșă.Nu vomit nu îmi e greata....? (mai mult)
Buna,pot da litorsal băiatului meu care are 3 ani și 9 luni? Are diaree și ma gândeam să îi dau sa nu se deshidrateze
Bună ziua! De unde știu oameni că dacă ai grupa de sânge A ai un risc crescut de cancer de stomac? Eu nu îi cred, voi?
De vreo cateva saptamani de când am facut trecerea de acasa la facultate in alt oras, nu m- am simtit in regula, simt ceva la nivelul capului ca si cum ar fi încețoșat si nu mai sunt la fel de concentrat...? (mai mult)
Bună, acum 2 zile am avut contact sexul iar partenerul din greșeală m- am lovit cu degetul în zona intima undeva înăuntru si de 2 zile am o rana care sângerez când mai puțin, cand foarte mult,...? (mai mult)
Hei, azi m-am trezit cu sângerări, pe ciclu am fost acum pe 4 decembrie. De ce?
Buna! Am o cicatrice pe brat de aproape un an si ieri imi aparuse o bubita foarte micuta si eu am o problema de a rupe bubele si am rupt- o, dar apoi cicatricea a inceput sa se umfle. Ma puteti ajuta ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Stefi52 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!