| AndreeaIonela29 a întrebat:

Voi știți de ce mi se înfund mie urechile, de fapt doar la una. Întotdeauna mi se înfundă una și parcă nu mai aud, ce pot face ca să treacă?puppy dog eyes
HELP PLEASE?puppy dog eyes

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut aceeasi problema.e din vina betisoarelor de urechiwinking. Trebuie sa ne curatim urechile cu coltul prosopului. Daca te cureti cu betisorul o sa ti se rupa firicelele acelea care protejaza urechea. Du-te la un medic ORL...si o sa-ti scoata dopul care s-a format :*:*

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Astepti cateva zile si trece fara sa platesti medicamente deoarece au acelasi efect in acelasi timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foloesti apa oxigenata...dar sa nu te sperii o lasi sa stea cateva secunde prin ureche apoi o scoti afara iar cu un betisor de ureche cureti!

Întrebări similare