Da, fiindca sunt expusa profesional la imbolnavire si vreau sa ma protejez si pe mine si sa-mi protejez familia.
Buna, pai nu stiu... dar daca e necesar, am sa il fac, desi e un risc oarecum ca nu se stie daca are efecte adverse, dar daca e nevoie ma risc...
Nu hotarit nu...nici vaccin antigripal nu mi-am facut niciodata dar de aceea nu am avut gripa...sunt im potriva tuturor vaccinurilor ce nu sunt obligatorii.
Buna!
La mine trebuie sa decida tata...deoarece nu am inca 18 ani... dar el spune ca vrea sa fac vaccinul desi eu am auzit cam multe lucruri rele despre el... tu o sa faci vaccinul?
M-am speriat cand am auzit de la profesori ca este obligatoriu, pentru ca tocmai citisem pe internet ca cineva a facut acest vaccin si s-a simtit groaznic dupa aceea! Acum au zis ca il face cine vrea, si crede-ma, la cate lucruri proaste am auzit despre el, nici nu ma mai gandesc sa-l fac deci NU.
Nu, nu l-as face pentru simplul motiv ca am ajuns la concluzia ca remediile ma imbolnavesc mai rau. o fi doar o aberatie de-a mea, dar eu raman la ea
Nu.nici eu nu am facut, nu fac si nu voi face.Ma tem sa nu aiba o reactie rea asupra mea, deoarece sunt foarte sensibila si ma imbolnavesc foarte repede!
Nu nu as face si nu v a decide nimeni pentru mine chiar daca nu am 18 ani, daca nu vreau nu vreau...cine stie ce reactii adverse are
Nu stiu... daca e pericol sa ma imbolnavesc trebuie sa-l fac, nu vreau sa mor.asta daca nu am de ales.