Si eu l-am facut...atata timp cat nu sunt reactii adverse sau predispozitii pentru cine stie ce boli (dupa cum tot se spune de ajungi sa nu mai stii daca e bun sau nu) nu ramane o alegere regretata.
Nu l-am facut si nici nu o sa-l fac. Cauta pe youtube ce s-a intamplat in 1976 in SUA cu gripa porcina de atunci - a fost la fel balamuc, la tv toti spuneau ca populatia sa se vaccineze si peste ani au murit milioane de oameni iar altii au avut probleme neurologice. Eu am spus si continui sa cred asta ca imi voi face vaccinul in cazul in care o sa ma imbolnavesc foarte rau.Pana atunci nici nu ma gandesc pentru ca ma simt minunat.
Nu mi-am facut vaccinul si nici nu am sa il fac. Atata timp cat esti atent la igiena si la sanatatea ta, nu ai nevoie sa faci vaccinuri inutile. Totusi s-a discutat prea mult pe aceasta tema.
Iti propun sa vizionezi acest video. Iti vei da seamana ca este o manipulare in masa a populatiei.
http://lungualin.info/adevarul-despre-vaccinul-gripei-porcine
Citeste aici de ce nu vreau sa fac http://juliee.wordpress.com/2010/01/09/da-sau-nu/
Am scris si despre reactziile adverse.
Nu l-am facut pentru ca atunci cand venise sa ne intrebe, in decembrie, eu deja facusem vaccin impotriva gripei normale.
Buna sweety.Eu nu l-am facut si inca ma gandesc cum sa procedez.Mama mea lucreaza ca asistent medical, si a fost practic, obligata sa il faca.Se simte foarte bine .
Pe zi ce trece ma uimeste din ce in ce mai mult naivitatea oamenilor... din pacate.Nu imi voi face nici un vaccin cat voi mai trai.Ma bazez pe de plin pe imunitatea organismului meu.Sincer,dupa parerea mea te consider o persoana foooaarte usor influentabila. Ai facut o mare prostie.Stii macar ce contine acel vaccin? Nu; te asigur.Stii cumva ce efect negativ are asupra intregului organism toate acele substante? Nu. Dar tu, da-i cu capu-nainte, si crezi tot ce se aude. Cel mai mult m-a amuzat faz cu acea femeie care a murit la un interval scurt de ore dupa vaccinare iar doctorii dadeau vina pe boala ei, si nicidecum sa fi avut vreun efect substantele din vaccin. Eu, de exemplu, nu am mai avut vreo raceala de primavara trecuta, iar o persoana pe care o cunosc vaccinata deja de 3 ori iarna asta.Acum cativa ani mi-am facut un vaccin anti-gripal(din prostie). Am avut la raceli de nu le-am mai tinut sirul.(febra, dureri de cap, de gat, tuse, etc). Dupa cum am mai spus, nu imi voi face vaccinul; si cred ca te-ai grabit in a lua decizii pripite, ce o sa te coste mult.
Uite. mama e asistenta si a primit o fosa cu ce contine si mama nu il face deoarece este foarte periculos si chiar i-a venit un pacient azi care ii este foarte rau din cauza vaccinului
Ok haideti sa va mai spun ceva! tocmai am citit pe net.stiati ca si vacinul anti gripal contine mercur? ganditiva ca sunt oameni care ii fac an de an! daca astia nu au patit nimic pana acum la cat mercur si-au bagat in corp in fiecare an, eu dc as pati ceva doar de la 1 vaccin?! nu spun ca nu poate avea reactii adverse cu anii da macar ma consoleaza faptul ca sunt altii care sunt mai gravi. asta e cat mi'e dat sa traiesc o sa vb cu voi cand nu ma mai vedeti inseamana ca nu mai sunt
"da macar ma consoleaza faptul ca sunt altii care sunt mai gravi." Sa moara si capra vecinului a?
Cat despre vaccin, nu, nu l-am facut si nici nu ma bate gantul. Cat timp eu ma simt bine nu am motive sa-l fac.Nu mi-e frica, la urma urmei ori ca mori de porcina ori nu, murim cand vrea Dumnezeu
Wroong move!
toni tecuceanu a murit de gripa porcina, DAR a a avut si diabet si pneumonie(nenotate in certificatul de deces.)
iar cazul mediatizat al nabii de mult a dus la sindrom de turma.
Vaccinurile sunt testate, acum, pe voi! pentru ca tu daca o sa ai reactii adverse, too bad, ei te-au anuntat de asta.
esti un mic cobai pentru ei.
si inca ceva vaccinurile au un termen de valabilitate.August! si au vrut sa scape de el, folosindu-se de un caz mediatizat.Si acum ca au reusit sa le dea aproape pe toate astia au zis mersi.
Da, contine mercur, dar si alte chestiuni care nu sunt bune, nu uita ce s-a intamplat acum cativa ani cu gripa aviara, a trecut si aia.Ambele au fost introduse de om.
pace!