| JustMe6378962 a întrebat:

Voi v-ati scos amigdalele? Eu vreau sa mi le scot fiindca de mult imi fac probleme...dar, ce iti face? unde te inteapa? si stai sau nu internat? Va rog povestiti-mi ce se intampla.Dau funda si voturi! Va pup:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Mădiiiiie a răspuns:

Heii. Eu mi le-am scos acum 8 ani și nu-mi amintesc prea multe. Am fost sub anestezie și când m-am trezit mă durea gâtul îngrozitor, și am stat doar 2 zile internata, după asta au urmat câteva zile de chin în care nu prea puteam înghiți. Nu-ți fă probleme, o să vezi că va merita să scapi de toate problemele pe care le aveai înainte happy

| JustMe6378962 explică (pentru Mădiiiiie):

Foarte optimista situatia...Mersi, acum chiar ca o sa tremur in drum spre operatie big grin

| Mădiiiiie a răspuns (pentru JustMe6378962):

Ăsta e adevărul, n-avea rost să te mint happy Nu fii speriată, totul trecee laughing