Schimbati programul! incearca sa dormi noaptea nu ziua! culcate pe la 23. 00-00. 00 si te trezesti pe la 7 sau mai mult daca poti.Cu siguranta nu vei reusi din prima sa faci chestia asta asa ca incearca sa te culci mai intai pe la 4-5 apoi pe la 3-4 apoi la la 2-3 si tot asa pana ajungi sa poti sa te culci mai devreme. Bafta
O noapte nu ar fi problema (cea de revelion), eu cred ca bei multa cafea sau coca cola, altfel nu-mi explic de ce stai pana la 6 dimineata treaza? Asta nu ne-ai spus! somnul de noapte nu poate fi nici pe departe inlocuit cu 8 pre de somn pe timpul zilei!
Este si o problema psihologica posibil.De ex u nu dormi noaptea asta si ti se face frica ca ti se face rau a doua zi.si ii transmiti creierului acest mesaj si normal exact asta o sa se intample, ti se face rau.Gandeste-te daca in trecut ai patit asa, cu siguranta nu de fiecare data.
Adormy mai greu fiindca noaptea precedenta ai adormit trz.Bea un ceai de tey... faty o baie cu aroma de levantica, bea lapte cu miere Si gandeste pozitiv...repetaty zilnik in minte o fraza pozitiva in legatura cu asta.Transmitey creierului ora la care vrei sa adormy, si ca o sa te simty bine.si o sa vezy ca are efecte garantate.normal doar in cazul cand crezi lukrul acesta cu tarie.
daca nu DEGEABAAA, iti zic eu.
Persevereaza, si crezi in asta, de la creier pleaca TOTUUUL!
Da, si mie mi se intimpla asa doar atunci cind vreau sa dorm, dar nu pot sau nu trebuie sa dorm.Consider ca orice stare se poate de controlat cu ajutorul ratiunii.Adica,nu stiu la mine merge asa cel putin.Reusesc mai de fiecare data sa-mi controlez orice fel de emotie sau stare fizica/sufleteasca datorita cuvintului venit din ratiune.Atunci,cind creierul meu realizeaza ca este un eveniment important pe care chiar nu trebuie sa-l ocolesc, ci sa ma bucur de el din plin, somnul de recuperare e atit de dulce incit nu-ti pot reda in cuvinte.Insa,cum am mai mentionat, nu reusesc sa adorm, am exact aceleasi stari ca ale tale.
Vezi, incearca, trebuie sa ai destul motive ce sa le oferi crierasului tau ca sa se convinga ca e ok, daca va ramine o noapte, poate doua -FARA SOMN.
baafta!
Si mie mi se mai intampla... dar incearca sa adormi sau ascult ceva care te linisteste sau vorbeste cu cineva si poate uiti ca iti e rau.imi pare rau pentru tine. pupic:*
Eu nu am patit niciodata sa imi fai rau din cauza ca nu am dormit, chiar daca nu am inchis ochii 3 nopti si 3 zile, si nici nu cunosc pe nimeni la care sa ii fie rau din cauza asta. Du-te la doctorul de famile, fa-ti niste analize, atunci vei stii cel mai bine ce trebuie sa faci.Succes!
Hmmm nu-ti face griji, eu am avut 2 luni la rand in care aveam insomnii, adormeam pe la 4/5 sau 6 chiar. Cumva starea pe care o simti e de emotie? Trebuie sa te relaxezi. O data si o data tot vei reintra in programul obisnuit de somn :* SUCCES!