Apropo,Bilirubina indirecta trebuie sa o am pana la 1 pe foaie, și eu am 3 bilirubina indirecta. Deci am o problema acolo. Țin minte ca eu și acum 4 ani am avut aceiași problema, și știu ca am luat un sirop și am făcut analiza și îmi scăzuse în limita normala. Ce inseamna bilirubina indirecta mai exact, din ce cauza poate fi mare? Tin sa precizez ca fix acum 1 an am făcut analiza de sânge pentru hepatita B și hepatita C și nu am
In proportie de aproximativ 80%, bilirubina este formata din globule rosii ajunse la sfarsitul ciclului de viabilitate (120 zile).
Restul de aproximativ 20% provine din alte proteine ce contin fractiunea "hem". Aceasta este numita "bilirubina indirecta" sau "bilirubina neconjugata".
Cauzele pentru care bilirubina indirecta ar putea avea un nivel crescut ar putea fi:
-administrarea anumitor medicamente;
-anemie hemolitica;
-ruptura anevrism de aorta;
-infarct pulmonar;
-anumite afectiuni genetice.
Vaginul este doar un organ. Daca ar fi fost urolog trebuia sa fiu geloasa pentru ca vede penisuri? Sau daca era pneuomolog, trebuia sa turbez de gelozie pentru ca vede plamani toata ziua?
Atunci cand privesti organele din punct de vedere medical, perceptia se schimba, inclusiv cea asupra vaginului.
Sa fii ginecolog este o meserie ca oricare alta.Nu privesti aparatul reproducator cu tenta sexuala. Daca o faci, medic fiind, atunci este o problema.
dobrin1019 întreabă: