anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vouă nu va este frica că vi se poate opri inima oricând?
In somn sau treaz etc.
Asta e adevărul, că inima se poate opri oricând.
Mai ales că sunt destule cazuri de morți subite in istoria medicala, cazuri în care pur și simplu li s-a oprit inima.
Cum sa scap de frica asta?
Vouă nu va este frica? De ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

Din pacate sunt nemuritor.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Să devii kur-a-jos.
2. Nu.
3. Pentru că nu imi este frică de moarte.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si daca mi-ar fi frica ce as putea face?
Sa ti se opreasca inima in somn fara sa iti dai seama ce se intampla... e cea mai usoara moarte.

| Mayhem666 a răspuns:

De murit, mor oricum, fie ca e mai devreme sau mai tarziu. Inevitabilul nu poate sa fie oprit, asa ca nu, nu mi-e frica.

| StrongHeart a răspuns:

E o frica ratioala sau nu? Te stii cu probleme cu inima?
Poti sa incepi prin a preveni orice afectiune, evitand grasimea, alcoolul, dulciurile, in general excesele si facand miscare, iesind in aer liber, facut iesiri in natura.
Chiar si daca ai probleme cu inima, daca faci tot ce am mentionat mai sus si iti iei medicatia, nu ar trebui sa iti faci griji.
In general problemele de sanatate trebuie tratate de la radacina, adica sa elimini factorii de risc.
Pe langa asta, daca e o greutate psihica frica asta, gandeste-te asa. Toti suntem datori cu o moarte, da? Incearca sa te obisnuiesti cu gandul asta, au fost miliarde care au trait ca si noi si s-au dus si vor mai fi miliarde care se duc. Asta este ciclul vietii, te nasti, traiesti, te multiplici si pleci.
Corpul uman e ceva temporar, nu l-ai creat tu, ti-a fost dat sa ai experienta umana. Realizeaza ca esti dator sa dai corpul inapoi Pamantului care te-a hranit si ti-a dat tot ce ai avut nevoie cat ai trait. Timpul e scurt, asa ca trebuie sa ai constiinta impacata pentru ca nu stii niciodata cand se scurge tot nisipul din clepsidra.
Pe langa asta, nu stim ce se intampla dupa moarte. Poate sa nu fie sfarsitul asa cum credem, sau daca este, nu mai conteaza ca nu mai simti nimic. Important e sa traiesti cat de bine poti si cand e momentul sa pleci sa nu ai teama sau regrete.

Răspuns utilizator avertizat
| DonEduardo a răspuns:

Nu-mi este teama, ci as vrea sa mi se-ntample. Fara nicio ironie.