Cunosc un prieten care i s-a intamplat si lui ceva de genul, insa si eu am avut tot asa o infectie dar la unghia de la degetul manii, si a curatat tot asa locul de acolo si a fost bine. Nu te interneaza in spital si da, in ziua aceea iti da drumu acasa. De durut, nu ar trebui sa doara pentru ca iti va face o anestezie locala, insa, in situatia mea, m-a durut, dar nu foarte tare. Nu trebuie sa te temi de asa ceva, este doar o mica interventie, in care doctorul are obligatia sa iti vindece locul, si dupa aceea totul va fi bine. A, si inca ceva, te va durea si dupa cateva zile, insa va trebui sa iti dea un tratament si totul fa fi ok. Fa-ti curaj si du-te cat se poate de repede la doctor si ai sa vezi ca totul va fi ok... Bafta...
Aha da pe mine nu ma intere de durere ca ma va durea peste cateva zile.
Eu numa am vrut sa stiu ca te lasa acasa sa siu cum e... Ieri am plans sa fiu sincer am vrut sa iau ceva pastile tot felul dar am renuntat. Am fost la farmacie si mi-a dat ceva praf, ca sa ma dau.
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa te duci la doc, pentru ca el stie ce sa iti faca si ce tratament sa iti prescrie. Dar acum depinde de tine! Acum stai si vezi cum decurge cu praful pe care ti l-a administrat farmacistul si dupa daca vezi ca nu trece si e tot asa sau mai rau, du-te la doctor. Sanatate multa!
Razzvan1612 întreabă: