| Ali29 a întrebat:

Vreau ca fetele care au fost la ginecolog să imi povesteasca cum a fost prima vizita? Ati ales o femeie sau un barbat. Peste cateva saptamani trebuie să merg si eu dar îmi este tare rusine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Am auzit că bărbații ar fi mai ok ca ginecologi, am auzit asta din multe părți. acu nu știu, mie tot mi-e inconfortabil să merg la unu. cel mai important e să găsești o doctoriță care pe lângă că e bună ca doctor să fie și răbdătoare și drăguță că dacă prinzi o repezită de aia care te bruschează și te ia și la mișto că ești sperioasă, te-ai traumatizat laughing caută și tu reviews multe înainte să alegi... eu stau câteva ore și caut când vreau să-mi schimb ginecologu

| Balalau95 a răspuns:

Iti iei pipota (inima) intre dinti si iti faci curaj, spunandu-ti "fara ar fi mai rau", si poate dai peste un profesionist care glumeste si face misto de orice si oricine, IN AFARA DE TINE, si te face sa razi si sa te simti in largul tau

iti doresc ce am scris mai sus, SUCCESSSSSSSSwinking

| alina2k18 a răspuns:

Prima oara am fost la femeie, foarte placuta ca om si excelenta ca medic.
A plecat din tara din pacate, restul medicilor ginecologi la care am fost si erau femei, well, nu au fost pe placul meu laughing
Recomand barbatiiwinking ginecologi, sunt delicati si f dedicati meseriei.
Fara teama, in afara de echografia transvaginala nu se uita prea mult acolo joswinking in maxim 5 minute o sa fii deja imbracata la loc.
In rest o sa iti ia o proba de secretie si test babes papanicolau, cam astea sunt chestiile de rutina.
Plus analize de sange daca e cazul.
Nu trebuie sa iti fie rusine, e ceva normal sa mergem acolo, orice fata care se respecta se duce anual la ginecologwinking dupa varsta de 18ani sau dupa inceperea vietii sexuale.

| EcceHomo a răspuns:

Prima vizită a fost groaznică. Am ales un medic(bărbat) mai în vârstă(aflasem că este un medic foarte bun, ca te face sa te simți oarecum confortabil), însă, când am intrat în cabinet, era o grupa întreaga de rezidenți. big grin