1. du-te la o sala, te va ajuta si la depresie si la datul kilogramelor in plus.
2.mananca sanatos : incearca sa nu mananci carbohidrati(paste, orez, cartofi, fasole, paine.) dulciuri si grasimi
renunta la cola.chipsuri sau cartofi prajiti si alte bazaconii din astea.
sa adaugi in alimentatia ta mai multe vegetale si proteine (carne de pui, peste slab, vita slaba, albusuri de ou, lapte sau branzeturi degresate)
3.bea multa apa.(2-3l pe zi)
4. daca te hotaresti sa te duci la sala sa nu fii una din fetele alea care zic"draga
eu nu fac ex cu gantera ca nu vreau sa arat ca schwarzenegger", daca vrei un corp frumos trebuie sa tonifici muschiu.Deci trebuie sa faci acelasi ex ce le fac si baietii dar cu greutati mai mici». Inainte sa faci exercitii la aparate sau gantere fac cam 10-15 min aerobic
5.4 mese pe zi dar in cantitati mici
Cam atat imi vine in minte... well succes!
Depinde cat vrei sa slabesti, ce fel de organism ai- slabesti rapid sau iti trebuie mai mult timp, daca esti de fel o persoana sedentara.
Daca vrei doar sa iti perfectionezi silueta, eu cred ca un regim disociat si exercitii Pilates ar fi o solutie perfecta. Sau poti sa te duci la un club de tenis de exemplu, sau sa alergi in parc. Bineinteles ca trebuie sa te abtii de la dulciuri, cafea&stuff. Astea sunt sfaturi care se gasesc peste tot, nu-ti face iluzii ca vei gasi ceva miraculos prin care sa slabesti. Eu cred ca totul vine din interior. Propune-ti, impune-ti si vei reusi! Succes
Accepta-ti corpul chiar daca ti se pare imposibil, vezi partea frumoasa a lucrurilor, iar daca reusesti sa te abtii de la mancare uita-te in oglinda si felicita-ti efortul pe care la-ai facut, fa multa miscare, o dieta bogata in fructe si legume te va ajuta mult.Succes
Mananca cat vrei apoi fuguta la baie, degetelele pe gat si ai rezolvat problema.In felul asta o sa ajungi si fotomodel. Da-mi fundita acum.
Scz daca sunt cam rautacioasa dar nu vrei ca inainte sa incepi scoala sa iti perfectionezi si gramatica?
Nu am spus ca voi merge la scoala ca o femeie... pur si simplu ma simt mai bine atunci cind sunt supla, in plus imi place foarte mult sa invat dar niciodata nu vreau sami neglijez infatisarea, corpul...
Pune mana si citeste zilnic, plimbate in aer liber, relaxeazate. te duci la scoala nu la un concurs de mniss.slabit, silueta, forma? da ce iesi pe piata? si trebuie sa te aleaga cineva? mergi la scoala trudito, daca aia crezi ca e pregatire de scoala tind sa cred ca scoala ta e pe centura.pai ce sa faci? imbracate adecvat [de fapt dezbracate adecvat]si iesi.iti tuguiesti si buzele un pic sa pari mai sexi.ma doinita, sunt suparat .serios.nu spun ca nu trebuie sa arati bine la scoala.trebuie sa arati bine.ca eleva.ca fata. dar nu ca femeie.esti eleva la naiba.
Pai si mama a avut aceeasi problema si a baut multa apa dimineata cam 3 litri de apa dar apoi trebuie sa mergi la baie