| Anonim1a a întrebat:

Vreau cea mai buna metoda sa slabesc. Am 13 ani, 1, 62 m si 58 kg. Vreau sa slabesc intregul corp nu doar abdomen de ex. Cine stie ceva metode?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| iStol3uRiPhone5 a răspuns:

Uite - Nu prea le am cu d-astea pentru ca sunt slaba - cat un manechin- [ da. bine... am 13 ani big grin ] dar, eu fac sport ( de 5 ani - asta explica multe oh go on ) si ti'as recomanda si tie, in primul rand asta. In al 2-lea rand, mananca mai sanatoswinking Incearca sa mananci organic ( gen salate de legume si fructe ) si ( daca iti place si mananci frecvent ) renunta la ciocolata! big grin

3 răspunsuri:
| Anonim1a explică:

Fac sport de 3 ani: baschet, ajuta?
e adv ca de mancat nu mananc la regimbig grin

| Anonim1a explică:

Fac sport de 3 ani: baschet, ajuta?
e adv ca de mancat nu mananc la regimbig grinbig grinbig grin

| fuckThisLife a răspuns:

Foarte mult sport si dulciuri deloc.incearca fara grasimi dar in acelasi timp fa si sport...la inaltimea si varsta pe care o ai trebuie sa ajungi cam pe la 50 de kg daca nu chiar si mai putin