| andrei_3917 a întrebat:

Vreau ceva pentru imbunatatirea memoriei, uit cam repede si am miult de invat, sa fie ceva naturist

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ion2015 a răspuns:

Infostim

10 răspunsuri:
| Eunyce a răspuns:

Buna.

Eu iti recomand sa mananci somon, banane, dar in special combinatia de seminte de in, floarea-soarelui, dovleac, susan si nuca.Toate aceste seminte le pui intr-un borcanel. Din acest amestec iei in fiecare dimineata pe stomacul gol o lingurita.

Doar incerca, nici mie nu mi-a venit sa cred.

P. S. semintele sa nu fie prajite sau sarate, trebuie naturale.Eu te sfatuiesc sa mergi la o farmacie naturista.Acolo vei gasi si batoane de susan cu miere, pe care le poti lua ca o gustarica.

Cu drag.:-)

| Ervin a răspuns:

Mănâncă peşte.

| NiiiaaRawwr a răspuns:

Lecitina.
Are gust bun si te ajuta.

| Cornulet a răspuns:

Pai du-te la doctor cere acolo, nu lua toate prostiile pentru ca mai rau iti poti strica memoria.

| marius577 a răspuns:

Lecitina. E ca si ciocolatahappy.

| YourDailyApple a răspuns:

Supliment de Ginkgo biloba

| CarmenR a răspuns:

Carnea de peste e buna pentru imbunatatirea memoriei. De asemenea eu mai utilizam Memo plus. Mult spor!

| Zazu a răspuns:

Citeste mult, cititul ajuta la imbunatatirea memoriei.