Am fost doi ani vegetariana 80% raw.
Nu are cum sa iti fie foame daca mananci suficient. Eu mancam cel putin doua kilograme de fructe/legume zilnic. E greu daca nu esti obisnuit sau daca ai blocaje psihologice legate de cum "trebuie" mancate unele legume. Tin minte cum se uitau colegii la mine cand imi aduceam la lucru in caserola salata de ciuperci crude cu sos de drojdie nutritionala sau cand mancam cate o gulie ca pe mar. Preconceptiile sunt legate de cultura. Nu le lua in seama. Incearca sa mananci cat mai multe fructe si legume in starea lor pura, nealterata asa cum au fost facute sa fie mancate! Singura problema pentru mine a fost la inceput balonarea. Dar dupa cateva saptamani digeram pefrect orice. Good luck!
Eu zic că o să-ţi placă. O să descoperi noi gusturi, noi senzaţii, o să te simţi mai plin de energie, cel puţin în cazul meu aşa a fost. Plus, poţi să mănânci liniştit pe saturate, fără să te stresezi cu cantităţi.
Dar dacă spui că o să mănânci doar fructe şi legume, înseamnă că o să mănânci 100% plant-based, deci vei fi un fel de vegan pentru o săptămână, nu vegetarian (e o diferenţă).
Ce ţi-aş recomanda, e să incluzi totuşi în alimentaţia ta măcar câteva feluri de nuci, seminţe, cereale şi legumenoase, asta ca să ai un regim alimentar ceva mai echilibrat şi ca să nu te plângi după. Iar ca să fii şi mai sigur că nu o să faci prostii şi consumi tot ce trebuie organismului tău, te-aş sfătui să foloseşti http://cronometer.com (îl folosesc de vreo săptămână şi îmi foarte place).
În rest, ce să zic, felicitări pentru idee şi baftă! Să ne povesteşti cum a fost!
Stii, stramosii nostri mai si pescuiau si mai si vanau. Nu mancau doar fructe si legume. Legat de intrebarea ta, nu cred ca o sa rezisti prea mult. Am incercat sa adopt stilul asta, iar dupa cateva zile, zile in care m-am simtit obosit, lipsit de energie si in care n-am fost in stare sa fac nimic, am ajuns la concluzia ca nu-i de mine.
Ray mananca numai de la Spartan. Mereu cand vorbesc cu el vine de la mall pana sa ajung eu
Vezi ca poate manc mallul
Ai zis ca mergem la Warcraft. Cand e?
Saptamana viitoare
Clar. Deja imi strang bani. Tricou ai?
Cinema City Shopping City
Sâmbătă-Duminică : 11:30 (3D) 14:00 (3D) 16:30 (3D) 19:00 (3D) 21:30 (3D)
Luni-Joi : 12:10 (3D) 14:00 (3D) 16:30 (3D) 19:00 (3D) 21:30 (3D)
Desigur ca da
Inseamna ca saptamana viitoare o sa fie grea pentru el
Luni-Joi
in week end am examen.
O sa il urmaresc
Am calculat ce manc cel mai des si am aflat ca pot spune ca sunt cam in proportie de 80% vegetarian
Nu poti sa devii vegetarian pentru 1 saptamana, dar poti tine o dieta de cruditati pentru 1 saptamana!
Economie multa, imi iau i7
Mai vazut cum am jucat?
Da am vazut. Exact asta faceam in timp ce eram pe wapp.
Si ia i7.
Macar acum stii ce trebuie sa faci ca intrebarea ta sa ajunga in categoria "recomadnatelor".
Eu zic că este bine, cel puțin mă simt bine ^^
Nu prea mănânc carne, peștele nu îmi place mai deloc.
Am renunțat la ouă/brânzeturi/lactate de vreo 2 săptămâni
Mănânc doar mâncare gătită fără produse de origine animală gen :
Spanac
Broccoli cu cartofi
Orez cu ciuperci
Ciorbă de cartofi
Fasole
Varză
Mâncare de cartofi
Pireu...
Știu,mulți cartofi
Iar la aceste mâncăruri le adaug alte legume, bineînțeles : ceapă, ardei roșu, țelină, postârnac etc
Mănânc salate din roșii și castraveți
Dimineața și seara mănânc fructe : pepene, grapefruit, banane, prune, piersici, nectarine (bine, nu toate... ) + plus lapte de orez sau grâu
Beau 3 l lichide inclus ceai de mentă, mușețel, verde, alb, rozmarin și salbie.
Nu poti sa fii vegetarian doar pentru o saptamana! Tine dieta daca vrei sa slabesti.
AntoniaOrman întreabă:
RAY întreabă: