| Lola200228 a întrebat:

Vreau idei de meniuri simple pentru mine care am probleme cu aciditatea și trebuie sa țin regim.
De câteva luni mănânc doar carne de pui cu cușcuș sau spaghete, macaroane, cartofi pure și deja m-am cam scârbit + supa de legume sau supa pe carne de pui cu tăieței.
Dacă ati avut și voi probleme cu aciditatea și trebuia sa țineți regim sa îmi spuneti va rog voi ce ati mancat.
Stiu ca merge pe alimente pe care ti le suporta stomacul, sa încerc și după văd dacă ma simt bine sau nu, dar eu nu mai am idei și nici nu stiu ce alimente sunt alcaline și care sunt acide, ce am scris mai sus am mancat pentru ca asta mi-a recomandat doctorul și a trecut ceva timp și ar trebui sa înoiesc.
Dau funda dacă ma ajutați
Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Alimente sunt alcaline
Legumele sunt alcaline
și care sunt acide carnea și lactatele sunt acidifiante.

| Daniela3333 a răspuns:

Si eu am avut probleme de genul si am urmat o cura de 3 luni miere+smochine o lingurita in fiecare zi dimineata pe stomacul gol. La cuptor mai poti gati. Apropo suc de cartofi crud este benefic. N-ar strica un pansament gastric. Evita pastele, cruditatile in exces, fructele crude, gen citricele fac cel mai mare rau. Incearca compoturi. E greu dar nu imposibil. Eu am reusit. Sanatate multa.