| anonim9123131321321 a întrebat:

Vreau mai multe pareri.
Buna TPU am 14 ani si a inceput sa imi iasa cosuri de 3 - 4 luni m`am dat cu 1000 si 100 de creme si nu m`iau trecut. M`am dat cu Zynerit, Skinoren, Creme pe baza de busuioc si sulf, Sapunuri ETC. Ce sa fac sa scap de ele am sa v-a las un link de downolad cu o poza cum arata...

Mama a zis ca o sa imi ia Praf de argila sau ceva in gen sa ma spal pe fata daca nu o zis ca tr sa gasesc o fata... si nu inteleg la ce se refera.

LINK

http://www2.zshares.net/x7jag22638co

Va rog un raspuns rapid.

P.S :( Cremele au fost recomandate de medicul de familie )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| rusnacvalentin a răspuns:

Nu te ajuta cremele la eu la fel aveam asa probleme pina am inceput a face sex, dupa asta in decurs de zile au disparut toate.Sincer nu glumesc

5 răspunsuri:
| MaDuTzZuL a răspuns:

MamA Ta Cred Ca Tia Spus Ca Sa Iti schimbi Sîngele NU? Adica mai pe romaneste Sa Faci Sex Mult Succes La Sex

| Ilovekendallandkylie a răspuns:

Este normal sa ai cosuri..esti la pubertate..acum depinde de oameni: unii au mai multe, altii mai putine.

| VladGH a răspuns:

Mama ta se refera sa iti faci laba rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Consulta un medic dermatolog, eventual poti face si analize pentru a vedea cauza aparitiei cosurilor.

| Mey a răspuns:

Cremele nu ajuta la nimic.Pe mine m-a ajutat sa ma spal foarte des pe fata cu sapun(poti folosi un sapun cu sulf)sau cu ceai de musetel.E normal sa ai cosuri, nu te speria.