Nu iti mai incarca tenul cu tot felul de creme, nu mai poate respira.
Lasa sa rezolve timpul totul.
Pa, pa.
Nu mai face prostia sa te duci la dermatolog sau la medicul de familie, degeaba iti cumperi tu cea mai buna crema dp piata, tu ar trebui sa elimini cauza cosurilor, adica toxinele din corp, si eu am aceeasi problema, dar eu ma tratez si ma simt din ce in ce mai bine, Imi dau seama ca tu mananci tot felul de prostii, cipsuri bomboane sucuri acidulate etc, incearca sa nu mai mananci produse prajite in ulei si cel mai important sa bei peste 2 kg de apa pe zi, si doar daca se poate sa incerci sa alergi peste 30 de minute pe zi, incercand usor usor sa cresti minutele.
Incearca sa te spelii foarte des pe fata si sa nu stori cosurile, seara date cu spirt pe fata si daca ai cosuri, dupa ce te speli cu apa de la vichy(cumparati neaparat) date cu spirt si stoarceti cosurile, dupa date cu ceai de musetel, ai grija sa te speli dupa 10 minute dupa ce te-ai dat cu spirt si sa te dau cu ceai de musetel si de galbenele ( iti impoi vata sau un prosop in ceaiul acela si te dai pe fata fara nici macar o problema) te dai cu malai sau zat de cafea pe fata te speli si incerci sa iti schimbi prosopul de fata, sa te speli mai des mai ales daca iesi afara si ti se depune praf pe fata( nu te stoarce de cosuri si dupa sa iesi afara, se depun foarte multi microbi in locul cosurilor si nu este bine de loc, le storci doar seara cum ti-am spus mai sus).