| boone a întrebat:

Vreau niste raspunsuri in legatură cu o dilemă

Până la 12 ani am fost slabuţ, de atunci a fost un an în care m-am îngrăşat mult astfel că la 13 ani aveam burta şi sâni de,, femeie,, între timp am slăbit şi m-am înălţat am 16 ani 1.75 si 68 de kg (IMC: 22.2) şi totuşi tot am acei sâni de femeie deşi nu sunt gras, vreau sa vă intreb credeti că am ginecomastie sau grăsime.deşi ginecomastia trebuia să dispară în 1-2 ani. îmi este cam ruşine să ma duc la ştrand sau să stau dezbrăcat. aş vrea să am niste pectorali normali! Apropo fac sala de 1 luna.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| raducmustiuc a răspuns:

Ce ai tu nu sunt sâni, se cheamă manboobs... naşpa.

| Vlad_3922 a răspuns:

Consulta un medic specializat in domeniu... poate e mai usor decat crezi happy

| SpaNu88 a răspuns:

Mergi la un doctor endocrinolog daca zici ca ai ginecomastie sa stii cum sa ataci problema. probabil ca este ginecomastie la varsta pe care o ai este normal, dupa 18 ani se va retrage. Baftahappy