Dati cu smantanica din aia de casa.o sa te ajute.Intreaba-ti mama daca nu stii despre ce vorbesc.
Superba poza de la profil, doar ca e putin ascunsa de fundul ala de...*gaseste tu cuvantul* ^_^
Poate o sa zici ce-i treaba mea.dar, poza asta vrei sa te reprezinte pe tine? Cu un fund de panarama? Sunt poze care chiar semnifica ceva..si..prin "superba poza de profil" faceam referire la zambetul dragalas a copilului ce se afla dincolo de usa *fundului*..Acuma sa nu te superi, dar avand in vedere ca nu ma cunosti, nu te cunosc mi-am permis. Ceau si sper sa gasesti o poza care sa puna in evidenta ceva smecher de la tine.Pa B|
Crema de melc,o gasesti la farmacie,dar depinde care o iei,unele sunt foarte scumpe, e greu de procurat, sau poti sa te dai pur si simplu cu un melc in locul unde te-ai ars, desigur, daca crezi ca nu ti se face scarba de la asta.Probabil o sa crezi ca e o tampenie, dar chiar functioneaza, pur si simplu nu mai simti nimic, parca nu te-ai fi ars.
Sper ca ti-am fost de folos!
Pentru arsurile solare ar fi foarte bine daca ai pune niste smantana ..pe pagina asta vei gasi multe informatii si alte leacuri. http://www.eva.ro/......31321.html
Iaurtul, si eu am patit acelasi lucru, m-am dat cu iaurt si a trecut foarte rapid.