| xRaduC a întrebat:

Vreau sa donez sange. Singurul lucru care ma opreste din asta este urmatoarea intrebare: daca donez sange, mai cresc, adica ma mai dezvolt? Pot sa donez sange in urmatoarele 24 de ore daca am luat Ginkgo Biloba? Ceea ce iau contine: "extract din frunze de Ginkgo biloba, standardizat la 24% glicozide flavonice si 6% lactone terapenice - 60 mg. Dextrina din grau (agent de incarcare), gelatina (capsula)."
Vorbesc pe cat se poate de serios. Raspundeti urgent, va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RoCkKiD a răspuns:

Donatul nu te afecteaza cu absolut nimic.

Cat despre mediacatia de mai sus mie nu-mi pare periculoasa dar cel mai bine este sa informezi medicul de la centrul de recoltare de ea si tii va spune exact daca e ok sau nu.

3 răspunsuri:
| rash17 a răspuns:

-poti dona sange doar daca ai peste 18 ani
-trebuie sa nu consumi medicamente cu 48 de ore inainte din cate stiu

| oz_1736 a răspuns:

Sa nu ai boli cronice (la ficat, pancreas, maduva, splina etc)

| Donsavas a răspuns:

Nu mai lua suplimente aiurea fiindca sunt doar niste plante care, pe lângă asta, au si aditivi. Aditivii sunt periculoși iar plantele sunt fără efect terapeutic, fiindcă sunt slabe.
Poti dona sânge dacă esti dezvoltat si ai peste 18 ani.
Exista anumite conditii la centrul de transfuzie pe care le vei afla acolo.
Nu te opreste din dezvoltare niste sânge recoltat.