| low.edit a întrebat:

Vreau sa fac mai multe mancaruri gatite dar nu stiu ce .pentru ca majoritatea ingrasa.am nevoie de cateva retete culinare. multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
tundenana
| tundenana a răspuns:

Pe blogul meu vei gasi cateva retete culinare dietetice... facute de mine... adresa de blog il gasesti la profilul meu... sanatate

| psiholoaga a răspuns:

Cred ca esti gresit informata. Toate alimentele au calorii, asa ca toate pot ingrasa, sub orice forma le-ai consuma. In acelasi timp, ai nevoie de caloriile respective fiindca ele se transforma in energia care ne trebuie pentru cea mai marunta activitate fizica (de exemplu pentru a respira). Cu cat faci mai mult efort fizic, cu atat ai nevoie de mai multe calorii. Vezi ce necesar zilnic de calorii ai si mananca intre aceste limite si nu te vei ingrasa. Din alimentatie e bine sa excluzi produsele care aduc putine substante nutritive, in comparatie cu numarul de calorii. De exemplu, 1 lingura de ulei are 100 calorii. Cam cat jumatate de kilogram de rosii pline de vitamine. Documenteaza-te putin si vei vedea ca poti manca gustos si sanatos si oferindu-i corpului ceea ce are nevoie.

| RokoRo a răspuns:

Nici o mancare gatita nu ingrasa, daca mananci din ea doar atat cat este necesar. Persoanele inteligente mananca absolut orice le place, dar mananca doat atat cat le este necesar, in functie de metabolismul propriu si de efortul fizic pe care il face zilnic, in mod obisnuit. Retetele minune cu preparate delicioase din care poti manca o galeata fara sa te ingrasi sunt povesti.

| Ryan0091 a răspuns:

Uite aici un site www.reteteleculinare.com care s-a deschis de 2 zile si posteaza zilnic cate 20 retete culinare. sper sa-ti fie de folos!

| RitaIlies a răspuns:

Bună! Orice preparat culinar poate să îngrașe dacă este consumat la ore târzii sau în exces. Cu moderație, poți să mănânci orice. Uite, găsești rețete interesante pe blogul meu: www.culinaryrainbow.ro
Cu siguranță vei găsi ceva care să te încânte. Printre preferatele mele e și această salată: http://culinaryrainbow.ro/recipe/salata-cu-tofu-rucola-si-cuscus-de-post/
Numai bine!