anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa fac un cont bancar, cu acel cod sa doneze banii pentru o persoana bolnava. ce acte sunt necesare si cum trebuie sa fac? daca ma poate ajuta cineva cu pasu 1:...
pasu 2:...
pasu 3:...
dau funda si vot multumesc frumos

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

N-am ce sa-ti dau. Contul ti-l face cineva de la banca. Tu n-ai de cat sa citesti si sa semnezi niste acte. Nu exista videotutorial pentru ca mergi cu cartea de identitate in mana si gata. In afara de citirea actelor si de semnat n-ai altceva de facut.

2 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

1. Trebuie sa fii major.
2. Trebuie sa ai carte de identitate valabila.
3. Trebuie sa mergi la o banca ( de preferat Transilvania ca nu are comision de administrare) si gata.

| cornelmircea1980 a răspuns (pentru Salontanul):

Poti sa ma inveti de la A...la...Z cum se face sau sa mi dai un videotutorial sau ceva de genu?

| Salontanul a răspuns (pentru cornelmircea1980):

N-am ce sa-ti dau. Contul ti-l face cineva de la banca. Tu n-ai de cat sa citesti si sa semnezi niste acte. Nu exista videotutorial pentru ca mergi cu cartea de identitate in mana si gata. In afara de citirea actelor si de semnat n-ai altceva de facut.