Ca sa reusesti sa procreezi un copil trebuie sa faci sex cu ejaculare cat mai profunda in vagin zilnic cel putin de 2 ori in cele 4 -5 zile ale perioadei fertile. Dupa fiecare raport sexual si ejaculare femeia trebuie sa ramana culcata pe spate inca10-15 minute pentru ca gravitational sperma sa se stranga in jurul cervixului pentru a facilita spermatozoizilor un parcurs cat mai scurt pana in colul uterin.Succes.
Acum nu stiu, se poate, dar, nu doar menstruatia e un simptom al unei sarcini. Cred ca stii care sunt simptmele. Acum nu pot decat sa imi dau cu parerea, daca e sa ai un copi in burtica, iti va fi rau, vei avea greturi, te vor dureaa sanii, burta, etc. Eu am un copil si stiu cum e. Daca se mai intampla ceva, anunta-ma, iti pot spune eu ce sa faci (atat cat pot) Bafta!
Am stari de voma de ceva vreme insa daca mananc ceva ma linistesc... In plus ma simt putin ciudat...
Exista cateva sanse sa fi ramas insarcinata, dar, cel mai bine ar fi sa faci un test de sarcina, cam la 3 saptamani de la contactul sexual il gasesti la farmacie, costa in jur de 20 de lei. Il faci dimineata, cred ca stii cum, dupa 4/5 zile il repeti, asa se poate sti daca ai ramas gravida Bafta!