| GoGulez a întrebat:

Vreau sa fac un copil. La cateva zile dupa mi-a venit am facut un test dar a iesit negativ. Am incercat iar si mi-a venit prea devreme de data aceasta...normal trebuia pe 20 dar a venit pe 12 si a tinut doar o zi...e vreo sansa sa fi ramas?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ca sa reusesti sa procreezi un copil trebuie sa faci sex cu ejaculare cat mai profunda in vagin zilnic cel putin de 2 ori in cele 4 -5 zile ale perioadei fertile. Dupa fiecare raport sexual si ejaculare femeia trebuie sa ramana culcata pe spate inca10-15 minute pentru ca gravitational sperma sa se stranga in jurul cervixului pentru a facilita spermatozoizilor un parcurs cat mai scurt pana in colul uterin.Succes.

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

Acum nu stiu, se poate, dar, nu doar menstruatia e un simptom al unei sarcini. Cred ca stii care sunt simptmele. Acum nu pot decat sa imi dau cu parerea, daca e sa ai un copi in burtica, iti va fi rau, vei avea greturi, te vor dureaa sanii, burta, etc. Eu am un copil si stiu cum e. Daca se mai intampla ceva, anunta-ma, iti pot spune eu ce sa faci (atat cat pot) Bafta! happy

| GoGulez explică (pentru Codreanu_Anduta_1991):

Am stari de voma de ceva vreme insa daca mananc ceva ma linistesc... In plus ma simt putin ciudat...

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns (pentru GoGulez):

Exista cateva sanse sa fi ramas insarcinata, dar, cel mai bine ar fi sa faci un test de sarcina, cam la 3 saptamani de la contactul sexual il gasesti la farmacie, costa in jur de 20 de lei. Il faci dimineata, cred ca stii cum, dupa 4/5 zile il repeti, asa se poate sti daca ai ramas gravida happy Bafta!