Asa sunt si eu si poate ca mai sunt un pic dar uite ce poti face:
1)gasesteti ceva de facut in afara de laptop(eu de abia il mai deschid cand ma gandesc ca eram toata ziua pe el)
2)(metoda stricta dca chiar nu poti prima varianta)scoare cablul de net din laptop si gandeste-te ca n-ai net
3)mai iesi putin pe afara ca e bine in aer liber si plimba-te (e sanatos plimbatul)
4)fa-ti ceva prieteni noi cu care sa te distrezi
bafta sper ca te-am ajutat
Buna.
Te inteleg foarte bine si eu ma simt asa dar uite cum fac eu:
Ma gandes ca am o viata anainte si chit ca nu fac acum fac m-ai incolo si ma gandesc ca incepe un film frumos la TV si asa scap de monotonia asta si cu notele aici nu tiu ce sa faci nici eu nu pot prea mult dar asta e vei creste mare vei ajunge adulta copiilasi, un tatic. RELAXEAZATE
FUNDA?
Tatic?sunt fata..ms oricum de raspuns:*.
Mai eu ziceam ca o sa ai un sot si care o sa fie tatic fiilor tai
Aa scuze..credca se intelege din intrebare ca sunt cam ametita.
Incearca ciclismul. Este un sport extrem de relaxant...incearca rute mai pustii. Eu cand ma simt singur sau ca imi vine sa pland iau bicicleta si plec spre casa bunicii mele care e la 20 km de casa mea si fac cam 2 ore pe drum. Nu trebuie sa alegi rute prea lungi, e de ajuns o plimbare si o sa vezi ca o sa te simti mai linistita, o sa dormi noaptea ca un prunc si o sa incepi sa mananci mai sanatos deoarece organismul ti-l cere. Incerca merita din plin. Nu iti trebuie o bicicleta foarte noua sau performanta, eu o am pe a mea din 2005 si merge ca noua.
P.S: Eu am 14 ani si practic ciclismul de la 5 ani...de atunci nu mai pot fi despartit de bicicleta mea. Daca vrei da-mi idul tau ca sa te mai pot ajuta la diferite probleme.
Pai si eu sunt aproximativ in aceeasi situatie (am fost) pai incearca sa te calmezi si gandeste-te ca vei reusii tot ceea ce iti propui te sfatuiesc sa te imprietenesti cu colegii, glumesti cu ei, razi la glumele lor chiar daca sunt proaste si de astea fiindca asa vei avea doar de castigat. Funda?