| idanna a întrebat:

Vreau sa ii fac cadou mamei o crema pentru riduri...Stiti cumva fetelor una buna dar care sa dea rezultate? Nu conteaza cat e de scumpa!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dorina02 a răspuns:

Ai putea incerca crema Vichy Antirid sau produsele din aceasta gama, sunt foarte bune. Nu vei regreta! Succes!

7 răspunsuri:
| oz a răspuns:

Bine ca o faci batrana...

| pisoias29 a răspuns:

Hmm cele de la avon le foloseste mama si zice ca sunt foarte bune...acum nu stiu depinde si de persoana si de tenul ei...si cele de la Vichy am auzit ca sunt bune... sper sa gasesti ceva bunwinking...

| Haydee a răspuns:

`Cele de la Vichy sunt cele mai bune;)... dar si cele mai scumpe...:)
Uite exemple:
http://www.pcfarm.ro/subcateg/1025/Antirid

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai buna crema antirid este sa fi tu fata cuminte! Scapa garantat de riduri!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu ca veis pune ca nu e un raspuns excelent dar cel putin este un sfat intra pe google si scrie ce se intampla doctore acolo vei gasi informati si tot ceea ce contine o crema pentru riduri poate vei gasi si o denumire ALINUTZA

| milashka a răspuns:

Mary kay! Sunt cele mai bune! Eu na ma folosesc... dar stiu ca toata cosmetica de la marykay este foarte buna! Si in plus nu e deloc scumpa!
Eu locuiesc in Moldova si pot spune ca nu e scumpa deloc, dimpotriva, pentru asa o cosmetica de buna, e prea ieftin!

| zirix a răspuns:

Incearca L'Oreal Revitalift Dermo-Expertisehappy