| alexandraaaaa a întrebat:

Vreau sa imi ajut tatal sa scape de burta de aia cum au barbatii. dati-mi un sfat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| madagascar a răspuns:

Pune-l la slabit, paine maxim doua felii pe zi, fara bere, fructe multe, si seara sa manance pana in ora 7, eu l-am convins pe tata si a dat rezultate, eventual sa faca si sport, mers pe bicicleta etc.mult succes

8 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Pai invata'l sa manance sanatos si sfatuieste-l sa practice un sport (de exemplu fotbalul).

| maryus92 a răspuns:

Depinde ce varsta are daca este in varsta a 3-a nu stiu zau daca mai scapa de burta

| Atotstiutorul a răspuns:

Un barbat fara burta nu e barbat!

| DianaAndra1 a răspuns:

Spune-i sa nu mai bea bere. sa faca abdomene sau sa mearga la sala si sa intrebe un antrenor ce trebuie sa faca pentru a lucra doar abdomenul.succes!happy

| Ove a răspuns:

Ai idee ce reprezinta burta la un barbat mai in varsta? Iti spun eu:burta la un barbat mai in varsta reprezinta un monument ridicat in memoria celui decedat aflat mai in jos (daca intelegi). Asa suntem noi barbati cand suntem tinerei suntem mai slabi si cand ne ajung ani hop si monumentu. Punel la munca, mancare sanatoasa, mai putina bere...

| blablablaa a răspuns:

Sa facea astea : http://www.youtube.com/watch?v=WQN1Y13GMkE
daca mai poate. daca nu e asa de batran si sa nu mai bea bere in caz ca bea sa tina regim.
funda?

| axel007 a răspuns:

Pune-l la cura de slabirelaughing

| alexandraaaaa explică:

Are 41 de ani, varsta a doua