Nu este neaparat, dar cauta din acier(otel tradus in romana), desi este mai bine sa fie din aur pentru ca pielea suporta mai usor acest metal si se cicatrizeaza mai repede.ah da si nu folosi apa oxigenata foloseste mai bine betadina(gasesti in farmacii).si eu am piercing de 8 ani si niciodata nu am avut probleme.sa fii atenta din ce metal iti cumperi piercingul pentru ca poti face anumite alergii si ai sa fii obligata dupa aceea sa-l scoti. sper sa-ti fie de ajutor ceea ce ti-am spus.
Cel mai probabil este din otel. te sfatuiesc pentru inceput sa iti cumperi unul din argint pentru ca astfel nu o sa fie respins de piele. il vei putea folosi pe cel pe care l-ai cumparat deja dupa ce locul s-a vindecat si riscul de infectie s-a diminuat
Eu mi-am dat gaura in ureche azi si mi-am bagat pentru inceput unul din argint si dupa o sa bag si din tinchea...te sfatuiesc sa faci si tu la fel nu-i asa scump
Si cu ce te ajuta daca iti pui pierce in buric? crezi ca esti mai interesanta? mai desteapta? mai bine nu l pune