| Elena_Georgiana_1993 a întrebat:

Vreau să îmi fac albire dinților dar am auzit că nu e sănătos. Ce se poate întâmpla? Ce dezavantaje există?
La ce preț ajung? aproximativ
Mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PinkDust89 a răspuns:

Îți poți distruge smalțul și depinde de doctor tariful. Totuși există modalități naturale de albire a dinților care nu strică atât de tare smalțul dentar. Le poți găsi inclusiv pe internet, dar nu folosi peroxid de hidrogen, lămâie sau orice altă prostie asemănătoare cu asta. Redu consumul de zahăr, gluten, gume de mestecat, sucuri sau ape carbogazoase, mâncare procesată, introdu mai multe mere și banane în dieta ta, ia calciu si odată pe săptămână pune in pasta ta de dinți cărbune activ și sare. Clătește bine și evită pe cât posibil înghițirea. Nu e foarte toxică soluția, dar pasta de dinți e. Mai ajută și dacă după ce te speli pe dinți cu pasta normală nu te clătești. Știu că sună ciudat, dar funcționează. Iar nuanța de roz la rujul de buze sau pielea bronzată, fac dinții să pară mai albi. Sunt prietenă cu o doamnă doctor stomatolog și nu mi-a recomandat absolut deloc albirea. Cel mai bine este să mergi într-un cabinet de încredere și să te interesezi. Ai putea avea tartru, daca dinții tăi ți se par îngălbeniți. Evită și tutunul, alcoolul și consumul de cafea.

1 răspuns:
| gothicbat a răspuns:

Îți poate afecta serios smalțul.
Prețul variază în funcție de medic.