| ViorelViorel1999 a întrebat:

Vreau sa imi fac niste analize nu stiu exact care (de ce nu pot sa iau in greutate si ma gandesc ca am o boala de metabolism), problema este ca la medicul de familie cere asigurare medicala iar eu lucrez de acasa fiind in mare parte freelancer si nu am asa ceva si nici nu mi-as lua un astfel de serviciu tinand cont de situatia mea fiindca castig de zeci de ori mai multi bani lucrand de acasa. Unde pot face niste analize pentru ce am nevoie eventual cu plata? Eventual un medic nutriotionist. sunt din Bucuresti. Multumesc frumos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| alina2k18 a răspuns:

Pai du-te la privat la o consultatie la un medic si iti da lista cu analize pe care trebuie sa le faci.
Vezi reteaua Regina Maria, Sanador, Medlife, Provita.
https://www.sanador.ro/programare-online

Poti sa iti platesti asigurarea medicala si asa, prin freelancer banuiesc ca te referi la negru? Nu platesti nici impozit, nici nimic, nu?