| Ricaion589 a întrebat:

Vreau să îmi răspundeți foarte sincer. Am probleme cu stomacul deoarece de-alungul anilor am mâncat doar fastfood și dulciuri. Eu vreau să fac o detoxifiere fara sa merg la doctor deoarece nu am bani.
A incercat cineva colon help? Daca da, e bun? Vreau sa il incerc si sa imi detoxifiez/curăț intestinele si tot din corp

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mai ales ca nu ai bani, de ce cumperi toate prostiile?
Colonul si ficatul se curata de toxine natural, atunci cand nu-i mai dai mancare si bautura toxica. Procesul este lung dar eficient.
Crede-ma ca am incercat colonhelp pe prorpia-mi piele si nu am fost multumita.

Detoxificarea este simpla: evita sa mananci orice este procesat, prajit, sa bei alcool sucuri pentru 3 luni si tot corpul se va detoxifica.
De banii aia care ii ai cumpara legume si fructe proaspete si carne proaspata.
Manaca in prima luna de zile numai vegetarian, fara carne, lapte, oua. Doar legume si fructe.
A doua luna introduci carnea dar numai cate o bucatica de 150gr la una din mese (pranz sau cina).
A treia luna poti manca cu mai multa carne si poti introduce oua si branzeturi.
Pe toata perioada celor 3 luni, se bea numai apa plata si ceai de plante medicinale (fara zahar).

| Ricaion589 explică (pentru Violleta2022):

Foarte greu. Cred că o săptămână o să rezist din ce ai enumerat crying(( Creierul și psihicul meu o să intre într-o depresie și o să fie foarte nervos și o să înnebunească. E ca la țigari cand nu te poti lasa.
O să încerc sa mananc doar gătit timp de 2 luni si dulciuri, chipsuri, sucuri deloc

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ricaion589):

Nu-i greu deloc, daca tii la sanatatae ta!
Suntem miliarde de oameni care incercam sa mancam simplu si sanatos, tu de ce nu ai vrea?
Ce-i atat de greu sa nu mai cumperi porcarii si sa mananci numai sanatos?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ricaion589):

Estede altfel foarte cunsocut ca aceste chimicale din snaksuri, sucuri si semipreparate duc la depersie si boli metabolice, fiindca contin mukte substante chimice, care ne otravesc corpul.
Dupa 1 luan de detoxificare rpin mancats anatso si nromal, vei observa ca vei avea mai mult energie, e si mai bien dispus si mai ferciit.
Inca ceva: orele de noapte trebuiesc dormite, fiindca creierul are nevoei de regenerare, si de 2 hormoni vitali bunei lui functionar (serotonina si melatonina) care se produc numai cand dormim intre 10 si 2 noaptea.
este suficient sa te culci 1 luna de zile dupa 12 noaptea si deja ti-ai privat corpul de acesti hormoni, atat de importanti pentru creier si organele interne, care in timp duc la depresie, anxietate, atacuri de panica, paranoia, schitofrenie si alte boli psihice.

| Ricaion589 explică (pentru Violleta2022):

Da, m-ai prins. E prea complicat sa fii sanatos in aceasta viata sau e prea plictisitor mancand doar verdeturi si culcat pe la 10 seara

| Mirel4412 a răspuns (pentru Ricaion589):

Nu e absolut deloc plictisitor, efectele pe care le are somnul si mancatul sanatos sunt esentiale pentru a trai. Problema e simpla, pe la 50-60 de ani, daca continui asa, o sa ai diabet( sau poate si mai devreme), probleme cu inima, varice, si pe langa astea si depresie, deoarece nu mai poti sa faci aproape nimic, doar sa realizezi cat de prost ai fost in tinerete, si chiar daca ascultai de niste straini de pe TPU, viata ta ar fi aratat complet altfel.
Nu vreau sa te sperii, cuvintele trec usor, cauta pe net ce inseamna sa ai toate problemele alea. Am un bunic care sufera de majoritatea chestiilor astora, doar ca a mancat aproape la fiecare masa carne. Si acum are 12 tipuri de pastile de luat.

Nu stiu ce varsta ai sau ce greutate ai, dar mancatul sanatos nu inseamna doar verdeturi, ci si carne, dulciuri, fructe, care sunt foarte bune ca gust, si simple, si combinate.

Daca iti schimbi rutina de somn o sa vezi SINGUR care sunt beneficiile de a te culca la 10 si a te trezi la 8:00 sau 7:00. Nu trebuie sa ma asculti pe mine ca iti zic toate astea, cauta singur pe Youtube oameni care s-au "distrat" in tinerete, si acum nici nu mai pot sa se scoale din pat. Schimbarea trebuie sa vina dintr-o motivatie puternica.

| Eireann a răspuns:

Nu ai nevoie de colon help si nici de o detoxifiere - rinichii si ficatul fac asta. Bea multa apa, redu cantitatea de zahar si alimente procesate, mananca legume si fructe proaspete sub forma de salata. Mancare gatita incearca sa fie fiarta sau la cuptor, nu prajita in ulei, renunta la sosuri din comert sau incearca sa le faci in casa. Bea cat mai multa apa, ceai verde sau de plante fara zahar.

| Mirel4412 a răspuns:

Daca ar fi asa simplu sa te vindeci cum zici tu, lumea nu ar mai avea probleme de stomac/colon. Deja grasimea s-a depus pe vasele de sange, doar daca iti schimbi regimul alimentar mai poti salva ceva.