Si eu am trecut prin acest lucru acum un an si ceva. In plus pe langa ceea ce patesti si tu eu vomitam pana si apa sau mi se facea greata si daca trageam aer in piept.
In iunie am fost internata la diagnostic mi-au scris vertijuri..am facut un CT la cap pentru ca au crezut ca am tumora dar a iesit bine nu am avut. In schimb cauza acestor stari nu au gasit-o dupa numeroase teste neurologice, oftalmologice, ORL.
Eu zic sa cauti sa te calmezi sa iti induci singur starea de bine si sa nu mai gandesti atat de negativ. Este posibil sa treci si printr-o depresie si eu am 17 ani si ma lupt cu depresia de 2 ani si ceva. Gaseste-ti un hobby care sa te faca sa uiti aceste stari, sau iesi cu prietenii, fa-ti o iubita..sut multe moduri in care poti iesi din aceasta stare.
Multa sanatate sa ai si sa treci cu bine peste asta
Mulțumesc, deci după toate testele făcute nu ți-au găsit nimic, eu în clasa a 4-a am căzut pe ciment și am făcut un cucui, șim-am gândit să nu am o tumoră.
Da, după toate testele făcute efectiv nu știu de unde aceste stări. Bine că au trecut momentan nu am mai avut parte de ele. Eu zic totuși să îți faci un set complet de analize să vezi despre ce este vorba să fii sigur măcar că este totul ok.
Da, o să fac. Ai Facebook sau insta să discutăm acolo?
User252426 întreabă: