| Cretaker a întrebat:

Vreau sa intreb si eu o intrebare, am 13 ani si prin august am fost intr'un lac cu parintii si inca o familie.Au o fata de varsta mea cu care ma inteleg foarte bine si o sa trec direct la subiect:
am facut sex cu ea in balta, cand am simtit ceva dureros, era o lipitoare pe testiculele mele.
am fugit repede la parinti m-am speriat, l-am intrebat si pe tata daca e grav si mi-a dat cu sare pe penis apoi mama l-a mirosit si a zis ca nu e chiar grav

vreau sa stiu daca se poate intampla ceva sa raman impotent sau ceva d genu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
21 răspunsuri:
| Nécromancie a răspuns:

Ti-ai luat penisu' in mana siiiiiiiiiiiiiiii?

| Nécromancie a răspuns:

Lipitoarea aia te-a lasat fara spermaaa.realizezi ca nu o sa ai copii?sad dar poti sa adopti.

siii, cum a fost sa faci zegsss in balta?smug

| stresat a răspuns:

Pei de la ce sa ramai impotent? Ca s-a pus o lipitoare pe penisul tau? laughing
Daca mai ai erectie, inseamna ca nu esti impotent. Si sunt sigur ca ai...
Nu mai fi copil, nu ai cum sa ramai impotent daca se urca o lipitoare pe tine.

| dink08 a răspuns:

Ba stai linistit, nu are ce sa se intample.In unele cazuri lipitorile se folosesc la oamne pentru reumatism si din alea. Ti se mai scoala? nu esti ipotent atunci, deci nu are rost sa iti faci griji.Rana s-a vindecat complet, nu sunt complicatii? Bafta

| Parmalat a răspuns:

Corect, pentru o lipitoare expresia "sugi p***" are cu totul alt sens laughing
Stai linistit, nu se intampla nimic.

| Cretaker explică:

Nu da zic ca a inceput sa ma usture iar rau de tot si cred ca e de la lipitoare

| VlyCas a răspuns:

"am fugit repede la parinti m-am speriat"

dar de p**da nu te-ai speriat:O:O

| Abby_6693 a răspuns:

Nu cred ca poate sa ti se intample cevalaughing)

Si app. la 13 ani? Sh eu am tot 13:d Si ...mrglaughing
Frate esti tare daca deja d la 13! tine'o toot asa

| Tokha a răspuns:

La 13 ani sex? Esti crazy pebune hai ca m-ai spart cu intrebarea asta laughing

| Dariana a răspuns:

Sex in balta?rolling on the floor)

| Tokha a răspuns:

Si...cuma fost s faci sex? smug

| Alex4LighT a răspuns:

Felicitari vad ca toti de cred acum ai 13 ani vad ca la o intrebare pusa mai incolo ai 12 ani, eu va spun ca el are o varsta inaintatahappy. Bv cu intrebarea a fost amuzant bafta cu trollingulaughing

| Anonim_5535 a răspuns:

@Alex4LighT

Asta am observat si eu...

| kaTTsu a răspuns:

Pfai ti-a supto lipitoarea rolling on the floor) ce copil prost. nu inghit astfel de romanisme din partea taranilor, cica a facut-o cu ea in balta ai de capu tau, daca te pun sa imi faci o boca nici nu stii ce-i aia.

| ..pYtBulL.. a răspuns:

Lipitori in balta?laughing

| Narcis2007 a răspuns:

Cred ca pui intrebarile astea doar pentru amuzament...sa stii ca mor de ras(tine-o tot asa)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai ne lasi?

Ce intrebare stupida cu S mareee.
Nu stiu cum s-a ajuns sa se faca "duel" intre tine si NoName.Clar nu te compari cu ea.

Răspuns utilizator avertizat
| bobocu15 a răspuns:

Cica eu mirosit... laughing)

| Nutzuu a răspuns:

Și ce i-ai spus tatălui tău? că ai făcut sex și ți s-a lipit de penis? poate vroia și ea să facă sex!

| James1234 a răspuns:

Și mie îmi place să fac sex în apă cu iubita, dar menționez că eu nu am 13 ani, ci 22 și de obicei făceam în piscină cu trandafiri sau spumă în jurul nostru, nu cu lipitori.big grin
Deci tu chiar vorbești serios? Când tu ai sărit din baltă cu penisul în mână nu te-au văzut și alți oameni?happy