| Amg33 a întrebat:

Vreau sa ma apuc de voluntariat, la medicina muncii m-a pus sa fac analize hepatita b si c, daca sunt purtător de hepatita b mai pot face voluntariat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Ce legatura are una cu alta ca eu nu o vad.Sau poate nu stiu eu.
Dar daca ai avea hepatita b sa zicem de ce nu ai putea face voluntariat sa ajuti cateii de pe strada de exemplu sa-i aduni, ca si voluntariatele astea sunt in diferite domenii iar tu nu ne-ai zis in ce domeniu vei face.

| Amg33 explică (pentru Simpatic):

Voluntariat ca asistent medical

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca ai hepatită nu, deoarece este contagioasa risti sa îmbolnavesti lumea, la ce i ti trebuie sa faci voluntariat daca esti bolnav? Sau de ce te au pus ei sa faci analize de hepatită?

| Amg33 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eu sunt doar purtător, in rest nu am probleme

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Amg33):

Este suficient sa fi purtator si daca lucrezi in spital cu oamenii trebuie sa ai o sanatate perfectă.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| Gheorghita_Lidia_ a răspuns:

Am citit pe internet că sunt cadre medicale infectate, și nu sunt date afara...studiați legea