E amuzant cum vezi lucrurile.
Iti spun ca eu am 12 ani si ca am facum multe din astea. Nu vad de ce toti se tem de dentist. Va asigur ca nu e mare scofala si daca eu la varsta mea cred asta, atunci voi (cei mai mari) nu aveti nici o treaba.
Dar ca sa raspund mai clar, nu doare deloc! Si e o parte amuzanta: ramai inca jumatate de ora anesteziata si poti sa iti si musti buza si putin mai jos de ea ca nu are nici o treaba.
Injectia in sine nu doare foarte tare, iar scoaterea maselei este doar neplacuta (simti, auzi cum ti se rupe carnea, insa aproape nu simti durere), dar daca este vorba despre o masea de minte, atunci doare (te-as sfatui sa iei niste calmante inainte. ceva, ca sa fii mai relaxat). Lasa, ca o sa fie bine! Bafta!
Mai sincer
sa nu te mint
da intr-adevar o sa te doara un pic dar suporti si tu... e doar o seringa se termina imediat si e mult mai bine asa decat sa-ti scoata maseaua fara sa-ti faca anestezie. te va durea mult mai mult
asa suporti o intepatura mica si ai scapat
succes
pup
funda?
Stai linistita, e mai bine sa iti faca anestezie cu seringa (doare foarte putin, mai mult sperietura cand baga acul) si pe urma nu te doare deloc nu simti nimic. Si eu ultima data am avut anestezie de acest gen si a fost mult mai bine, n-am simitit nimic.
Cum ti-am zis si in meseaj nu doare, doar dupa un pic(dupa ce trece efectul anestezicului) eu nici am simtit cand mi-a scos-o bafta si sa te faci bine
Draga mea, mie mi s-au facut vreo 4-5 anestezii cu seringa de cand sunt. prima data aveam asa mari emotii ca nici nu mi-am dat seama ca mi-a facut. Abia simti ceva. Eu chiar sunt sensibila da ii foarte ok. Si dupa nici 4 secunde ti-a amortit tot de parca nici nu mai e gura ta! Fi relaxata.
Sunt convinsa ca nu te doare pentru ca si eu sunt fricoasa de felul meu dar chiar nu m-a durut. Fundita?
Anestezia are rolul de a amortiza durerea deci mergi increzatoare la dentist. Mama unei prietene e doctor dentist si mi-a spus si mie cand am fost la dentist deci crede-ma!^_^
Buna.nu doare prea tare, simti o intepatura doar atat...ai o senzatie ciudata cand iti intra acu doar atat.iti tin pumni succes. fundita?:d