Întrebare recomandată | justgabriela a întrebat:

Vreau sa ma duc la o consultatie platita la MedCenter. Intrebarea mea este daca medicii elibereaza retete compensate, sau nu? Cineva mi-a spus ca nu, iar eu nu imi permit sa platesc si toate medicamentele, care presupun ca vor fi destul de scumpe

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca te duci la o consultatie platita, nu vei putea primi reteta compensata. Poti, insa, sa mergi la medicul de familie cu acea reteta si sa-ti transcrie compensat medicamentele care se compenseaza.

| alessia5158 a răspuns:

Din moment ce te duci la o consultatie cu plata ( fara trimitere de la medicul de familie) inseamna ca medicul la care mergi nu are contract cu casa de sanatate. Ca atare, nu poate sa-ti elibereze reteta compensata.

| onasis1961 a răspuns:

Daca nu au contract cu casa, elibereaza o scrisoare medicala in baza careia medicul de familie prescrie retete compensate sau gratuite.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU vei primi o Reţetă compensată de la medicii MedCenter.

Dar, cu reţeta respectivă, poţi merge la medicul de familie şi acesta îţi va elibera o Reţetă compensată ( cu acelelaşi medicamente ).

Toate cele bune.