| ramoina a întrebat:

Vreau sa ma duc la Sovata pentru tratament ginecologic? A fost cineva acolo pentru asa ceva? Am auzit a tratamentul doare. E adevarat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Din cate stiu nu durerea e problema, este mai mult deranjant si oarecum gretos, utilizandu-se namol. Totusi multe femei s-au intors fericite de acolo, motivele fiind cred cunoscutewinking. Nu degeaba se spune "la Sovata, la Sovata, unde-i fericita fata".

5 răspunsuri:
| loredanarotariu a răspuns:

Tratament ginecologic cu... namol? OUAU! Exista asa ceva? Suna mai mult a fetis decat a tratament! Nu exprim nici o parere pentru ca habar nu am despre acest subiect... cert e ca suna rau tare.

| mioara a răspuns:

Du-te cu incredere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tratamentul nu este dureros.Eu chiar acum sunt sub tratament si iti spun sincer ca nu te doare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am fost la sovata, conditiile sunt bune. Am stat la hotel Alunis, baza de tratament este legata de hotel, tratamentul cu namol nu este placut, dar nici nu doare - este doar o senzatie ciudata la inceput, este totusi un tampon cu namol la o temperatura mai ridicata decat cea a corpului. Dar repet, nu doare. Acum astept rezultatele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau sa merg! am auzit ca e foarte bine sa faci tratament. Sansele sunt mai mari sa ramai insarcinata dupa ce faci tratament.