O prietena de amea avea aceeasi problema nu avea pofta de nimic asa ca s-a dus la doctor si doctorul i-a dat vitamina C pentru pofta de mancare si si-a recuperat apetitul si a pus din nou kilograme pe ea. nu a mai facut atata miscare. dar casa nu depaseasca masura a mai facut sport din cand in cand.
Cel mai potrivit sfat pe care pot sa ti-l dau, frumoasa domnisoara, este sa consulti un medic. Probabil te va pune sa faci niste analize pentru a vedea starea sanatatii tale, ulterior recomandandu-ti un tratament( probabil cu vitamine ).
Repet : este important sa consulti un medic!
Mult si des sau cat de cat rar si mai mult pentru a te ingraja daca mananci mai des dar putin nu prea te ingrasi
Eu am1. 70 si 52kg si vreau sa ajung la 50
eu amavut 55 kg si m-am ingrasat 5 kg mancand cartofi prajiti (cu cascaval), pizza, dulciuri dupa ora 20:00si tin minte ca beam cate o doza de cola zilnic.
bafta:*
Lol nici 60 kg nu-ti trebuiau iti trebuie 65 kg eu am 168 si 48kg si 12 ani si fac un sport foarte bun pentru masa care nu-ti opreste cresterea se numeste spining in plus iti face o pofta de mori succes
Trebuie sa mananci cu pofta poti incerca niste fast-food ca americani dar sa nu devii dependent ca dupa o sa ne intrebi cum slabesti.
User252426 întreabă: