Este absurd si GRESIT sa vrei sa te ingrasi. Bucura-te de metabolismul pe care il ai si pune-ti in avantaj caracteristicile, invata sa te imbraci si sa te aranjezi in asa fel incat sa te pui in valoare. Metabolismul eficient nu tine pentru totdeauna iar daca il dereglezi acum, peste cativa ani vei ajunge sa regreti. Daca te orientezi bine, te poti apuca de modeling si sa vezi lumea intreaga (mai exact, partea frumoasa a ei) fara sa faci nimic, un procent infim din populatie poate face asta. Logodnica mea a vazut la modul asta locatii precum Singapore, India, Malaezia si altele, asta pe langa destinatiile tipice de genul Paris, Londra si Los Angeles. Revin, profita de caracteristicile tale, NU iti bate joc de ele!
Multi iti vor spune ca esti prea slaba dar pentru ei ceva normal inseamna de cele mai multe ori ceva supraponderal. Poate asa e organismul tau.incearca sa faci sport si sa mananci mai mult(4-6 mese pe zi) si sa ai incredere in tine.Asta e cel mai important.
Buna.Da,esti slaba pentru inaltimea ta.Trebuie sa iei vitamine.Ar trebui sa ai vreo 50 kg pentru inaltimea ta.Doar daca nu vrei sa fi TopModel . Daca nu treci pe la McDonals
Da esti cam slaba pentru inaltimea ta dar uite sfatul meu:nu te prostii sa mananci multe dulciuri cum fac unii[sau multa paine] sau sa nu mananci sanatos sa zici ca daca mananc de la fast-food ma ingras. nue adevarat! incearca cand mananci la pranz sa ma pui o portie de mancarea aceea[ doar la pranz/dimineata nu seara] sper ca te-am ajutatfunda?
Acuma daca esti prea slaba nu pot sa iti pentru ca nu stiu cum areti si ce constitutie ai.Eu de exemplu am 1, 86 si 95 de kg si nu am pic de burta depinde de fiecare. Daca vrei sa te ingrasi ori cu vitamine de exemplu incearca milgama si o sa ai si pofta de mancare si eu zic ca o sa te ingrasi sau stilul vechi mananca mult dupa 10-11 seara si ar trebui sa mearga dar ti-am zis ca depinde de fiecare pentru ca mai cunosc oameni care mananca ca spartii si nu pun un kg
dobrin1019 întreabă: