| tuGatita a întrebat:

Vreau sa ma ingras..nu neaparat rapid si nu neaparat cu fast food. Este buna spirulina pentru asta? sau ce alte vitamine, pastile mai stiti ce le pot lua? dar fara calciu, calciul e bun insa nu vreau eu sa iau.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| SpaNu88 a răspuns:

Spirulinalaughing, vitaminelaughing
Ai auzit de regim hipercaloric?
Documenteaza'te pe net si nu ai nevoie de spirulina.

| Lexy ♥ a răspuns:

Buna,si eu am probleme cu greutatea sunt prea slaba, si am incercat spirulina, nu eream sigura daca ma ingras sau nu dar m-am ingrasat.In 2 saptamani 3 kg. Daca ai nevoie de mai multe informatii lasa.mi msj.

| crazyspeciall a răspuns (pentru Lexy ♥):

Si eu vr sa iau, de unde ai cumparat'o? cat ai dat pe ea? si ce fel de spirulina e pentru ca am inteles ca sunt mai multe felurihappy

| IAOIADNAA a răspuns:

Eu personal nu-ti recomand sa ei pastile ca sa te-n gras mai bine cu mancare fast food sau dulciuri si alte cele, pentru ca lund pastile poti sa-ti inrautatesti sanatatea

| tuGatita explică (pentru IAOIADNAA):

Si mancand fast food sau dulciuri nu imi inrautatesc sanatatea? eu altceva am intrebat...

| banglados a răspuns:

Mananca sunca de pork cu sorici si dulciuri multe!

| Legiuitoarea a răspuns (pentru banglados):

Bună.
Șunca de porc și șoriciul cresc colesterolul, dulciurile cresc riscul apariției diabetului tip 2. Numai rele o înveți.
@tuGatita, alege o alimentație cât mai sănătoasă, practică un sport pentru dezvoltarea armonioasă a trupului dar și a minții.
Suplimentele alimentare le iei numai la lindicația medicului, fără automedicație.
Succes!
Pa, pa.

| tuGatita explică (pentru banglados):

Vreau sa ma ingras cateva kg nu sa ma imbolnavesc!

| tuGatita explică (pentru Legiuitoarea):

Spirulina e o alga.ce rau ar putea sa imi faca? voiam sa stiu doar daca ajuta cumva. sport nu am timp sa practic.cel putin nu anul asta!

| Legiuitoarea a răspuns (pentru tuGatita):

Bună.
Și nu înțeleg de ce trebuie să o iei?
Oare cât la sută o fi de la mama natură aceată algă luată din comerț?
Pa, pa.

| tuGatita explică (pentru Legiuitoarea):

De ce? pentru ca din cate am inteles eu ajuta in luarea in greutate dar si la slabit. Da ai dreptate cu cat la suta o fi de la mama natura. Dar cele sub forma de pulbere sunt cel mai indicate..restul nu prea.

| al3xutzu a răspuns:

Sincer nu iti propun sa consumi carne de porc happy. Trebuie sa mananci tot felul de chestii, exemplu:
Dimineata-bol cu cereale
O banana peste o ora
La pranz- piure/orez/branza etc
La scoala chestii de la patiserie si dulciuri+cola
La cina Cartofi pai, carne de pui si branza topita happy
Seara inca ceva dulciuri

| SpaNu88 a răspuns (pentru al3xutzu):

Acolo nici macar 2000 de kcal nu suntlaughing Cu 2 mese si 3 gustari crezi ca realizeaza ceva?

| tuGatita explică (pentru al3xutzu):

Cu acest meniu slabesc mai tare. de obicei mananc mai mult decat ce ai zis tu.