anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa ma ingras si nu reusesc...care ai o reteta sau ceva ajutor medical. stie cineva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| AldanaBlue a răspuns:

Grasimea nu e buna pentru organism. Poti sa faci sport si sa-ti maresti masa musculara... sa manaci multe proteine. Ai grija cu grasimile rele ca afecteaza vasele de sange si cresc colesterolul.
Ia legatura cu un nutritionist si te va sfatui intocmai.

| drumurile a răspuns:

Crede-ma daca mananci 1 shaorma zilnic te ingrasi 101% in 2 luni la fel am mai zis cuiva care era scandura si in 2 luni a pus bine bine (dar trebuie zilnic zilnic) chiar 2 uneori este sigura garantat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hai las-o nu vezi cate incearca sa slabeasca 99 % din intrebarile despre silueta este cum sa slabesc si tu cum sa te ingrasi? http://www.TPU.ro/......i-pastile/ in fine poftim :D

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prima sper ca nu merge eu i-au aceasta combinatie de pastile si... chiar nu veau sa imi imaginez

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intai mergi la medicul de familie sa. ti faci niste analize de sange si in special de tiroida. Sa nu faci prostia sa mananci grasimi, carne, dulciuri, prajiturele si ale mizerioare, toate asta iti pot da metabolismul peste cap si dupa aceea o sa te intrebi cum ai sa poti da jos kilogramele pe care le-ai luat.Nici vitamine sa nu iei fara reteta, foarte multe dintre ele nu se pot elimina si surplusul iti poate dauna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Consultă pentru sănătatea ta un medic nutriţionist.
Pa, pa.

| onlyone a răspuns:

Treci pe la fast food zi de zi si seara mananca foarte gras si sa nu faci sport deloc si sa vezi ce te ingrasi

| Critica.ObsesieAntiProstie a răspuns:

Tu sti cat de greu se da apoi grasimea jos? Informeaza-te mai intai, ca iti face rau. Daca iei si pastile pentru asta...