Nu poti sa te dezvolti REPEDE! Asta doar daca nu vrei sa te inbolnavesti, te dezvolti in timp o data cu trecerea anilor ar fi pacat sa bagi in tine tot soiul de prostii si apoi sa regreti asta! SANATATE
Anticonceptionalele sunt impotriva sarcinii, nu te ingrasa.Ca sa te ingrasi iti spun asa:ori mananci cu vreo 10 minute inainte de culcare ori iti faci un plan zilnic de masa care sa contina multu carbohidrati(pentru energie) proteine si lipide . Succes
Mananca pe timp de noapte, pentru ca organismul tau nu va putea sa prelucreze tot ce i-ai oferit tu, si asa te vei ingrasa.Sau mergi la sala si pune putina masa musculara.Nu te gandi ca te vei umfla cum le vezi pe alea de la tv.Vei ajunge asa dupa ani si ani de munca(tu poti sa mergi sa te tonifici putin). Asta e sfatu meu.Eu cu sala in 7 luni am pus 8 kg, si arat de 2 ori mai bine decat inainte
Atunci eu is schelet, am 40 de kg si 1.65.
Linisteste-te...orice problema se poate rezolva. Ti-as recomanda vizita la un homeopat. Bafta!
Daca te ingrasi 'fortat', nu faci altceva decat sa te imbolnavesti!
Lasa-ti corpul sa se dezvolte in ritmul lui.
Http://calorii.oneden.com/imc.html sper sa iti fie de ajutor si la alte persoane care doresc sa vada daca sunt in regula