| HappyFaces a întrebat:

Vreau sa ma obisnuiesc sa beau lapte si nu pot.La varsta de 10 ani beam la lapte...haaha! Nu ai vazut asa ceva nici o data, dar acum nu mai pot sa beau nici macar o cana!
Va rog ajutati-ma!
Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Unicucebeea a răspuns:

Poate nu-i o porblema de sanatate sau ceva,poate e o problema cu vointa ta,creierul tau sa programat sa stie ca nu bei lapte,incearca sa repeti ede multe ori in gand :,,Beau lapte,imi place laptele,laptele face bine,voi putea, laptele e bun, e sanatos"Poate atunci vei putea consuma lapte.

5 răspunsuri:
| aryana1991 a răspuns:

Faci in felul urmator, bei un pahar de lapte rece in loc de unul cald sau il combini ca sa il poti bea.amesteca o cana de lapte cu o banana si cateva frunze de menta si mixeaza-le cu blenderul,e un milk shake delicios si sanatos
iti poti prepara si altfel,lapte cu orez,sau fidea cu lapte, gris cu lapte, cereale cu lapte

| HappyFaces explică (pentru aryana1991):

Imi pare rau dar eu nu suport bananelebig grin
Era foarte bun raspunsul

| samiZiciPompier a răspuns:

Simplu, incalzeste-l inainte sa il bei

| mBogdy a răspuns:

Poate nu ai pofta de ceva usor.

| fulguşor a răspuns:

Bună Drăguţica happy Ai putea să începi cu cacao cu lapte sau lapte cu cereale şi după încet încet lapte simplu!